PAKAO

TI NE ZNAŠ ŠTA SAM JA DOŽIVELA ZBOG TEBE, GLUPAČO! Kad je Zorica Marković osula paljbu Luna se tresla kao prut! Ridala na sav glas! (VIDEO)

Rijaliti -

Zorica Marković napala je Lunu Đogani pošto ju je čula kako hvali Kiju Kockar. Iz tog razloga blogerka je napustila emisiju pa u suzama uletela u pad, te ridala na sav glas. Marko Miljković pokušao je da je uteši, ali nije uspeo.

"Sram te bilo, sa svima se svađam zbog tebe! Ti ćutiš i slušaš kako me neko pljuje! Sa svima se ližeš, sa onima koji bi voleli da me vide mrtvu ovde i koji me maltretiraju dve godine!" besnela je ona.

foto: Printscreen

"Na distanci je i ona i Zorica Marković! Boli me ku*ac za njih! Šta hoćeš sad?! Šta ja da radim što se ti pecaš na Zoricu Marković?" povisio je ton i Marko.

Pevačica nije prezala, već je nastavila raspravu sa Đoganijevom.

Na njene urlike zašto je mrzi, oštro joj je odgovorila:

"Ja tebe ne mrzim! Ti se za crnim stolom promeniš. Uvek sam ti govorila da si mnogo iskrena i da se graničiš sa glupošću! Ja ti sada poslednji put kažem, ja ću se izviniti samo Đoletu i Vesni Đogani što sam ih napušila! Oni su Đoganijevi i treba da ih uramite! Ti ne znaš šta sam ja doživela zbog tebe! Kažem ti da si glupa, jer se kanališ! Imam pravo da komentarišem" gromko joj je rekla ona.

foto: Printscreen

"Moje mišljenje je da ne valja Marko! Da ne valja Nemanja! Brukaš se, devojko! Ne kanalim te, sama se kanališ! Shvati, glupa si, Luna! Imaš još dva meseca da popraviš situaciju, ali ne znaš, glupa si! Ćao! To bi ti rekao prijatelj, a ne neprijatelj!" uzviknula je Zorica pa je ostavila u pabu.

foto: Printscreen

Marko je još jednom probao da je uteši kada je otišla da skida šminku. On je siguran da su on i Sava jedini koji nju zaista razumeju. Kad se malo primirila zagrlili su se i poljubili.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track