KIJA I SLOBA SU I DALJE ZAJEDNO, A OBNOVIĆE ZAVETE U JUNU U LAS VEGASU?! Isplivalo sve o razvedenom paru koji mesecima servira lažnu priču Srbiji?!
Foto: Damir Dervišagić

haos!

KIJA I SLOBA SU I DALJE ZAJEDNO, A OBNOVIĆE ZAVETE U JUNU U LAS VEGASU?! Isplivalo sve o razvedenom paru koji mesecima servira lažnu priču Srbiji?!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović svoju popularnost vrtoglavo su podigli nakon učešća u rijalitiju "Zadruga 1", nakon čega su oboje postali pevači. Po izlasku iz šou programa, usledio je razvod, a na pitanje o pomirenju oboje su imali negativne odgovore.

Iako su ih mediji spajali sa različitim ljudima, ipak je ostala enigma da li je ovaj par zauvek prekinuo svoju ljubavnu priču, s obzirom da imaju istog menadžera, ista putovanja, iste emisije, na kraju krajeva i iste nastupe.

Kako izvor navodi, zbog pevačeve prevare sa Lunom Đogani u rijalitiju, Kija i Sloba su se razveli, pa pomirili, ali i dalje kriju vezu.

"Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko meseci. Otkad su zajedno u žiriju "Pinkovih zvezda", proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se posle "Zadruge" u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo venčaju. Oni su već zakazali venčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi", otkrio je izvor blizak paru.

Izvor "Espresa" je dodao da su pobedica "Zadruge" i pevač oduvek želeli da sudbonosno "da" kažu u gradu neprestane zabave i kocke.

"Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se venčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli pre osam meseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje venčani pred Bogom, a tako će i ostati", zaključio je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Epsreso / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track