VANJA MIJATOVIĆ PRESTALA JE DA KUVA, A NA TERASU NI NOS NE POMALJA... Ogleda se u MAGIČNOM OGLEDALU, a u ovom stanu je SAMO ZBOG NJIH MIRNA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DOMOVI POZNATIH

VANJA MIJATOVIĆ PRESTALA JE DA KUVA, A NA TERASU NI NOS NE POMALJA... Ogleda se u MAGIČNOM OGLEDALU, a u ovom stanu je SAMO ZBOG NJIH MIRNA! (FOTO)

Stars -

Vanja Mijatović iz rodnog Kraljeva preselila se u Beograd čim joj je poslovno krenulo. Kada je i za to došao trenutak - pazarila je stan u srpskoj prestonici, a dok čeka na njegovu izgradnju živi na Vračaru, u stanu koji iznajmljuje.

Iako nije uređen po njenom ukusu, domaćim medijima vesela i raspoložena pevačica drage volje otvorila je vrata, te sve sprovela u svaki mogući kutak.

"Ovo je moja malecka oaza mira", poručila je ona.

"Kuhinju koristim da skuvam kafu. Kuvala sam jela kada mi je brat bio tu, ali ovako nemam vremena. On 10 godina ne živi u Srbiji, tako da otada ne kuvam. Zapravo sam za rođendan bivšeg verenika pravila tri vrste pite, razvlačila sam kore, a to nije nimalo naivno. U suštini, ne volim miris zaprške, unervozim se bez obzira na aspirator", ispričala je Vanja koja po policama ima veliki broj figura i uspomena.

U svakoj prostoriji, pak, na nekoliko mesta stoje figure anđela.

"Volim anđelčiće i imam ih svuda po stanu. Smiruje me kada ih vidim, zato ih ima svuda. Verujem u boga i anđele", priznala je ona koja je zatim otkrila da će stan koji je kaparisala mnogo drugačije urediti od stana u kojem sada živi.

Ona ne krije da joj se stan koji iznajmljuje ne dopada mnogo, odnosno da nije uređen baš po njenom ukusu. Mnogi detalji joj se tu ne dopadaju, ponajviše luster.

"Već mi nije dobro kada počnem da razmišljam o sređivanju. Tada ću vas ponovo pozvati da dođete i vidite kako izgleda dom koji je totalno po mom ukusu. Ovo je okej ženski stančić, ali lusteri ovakvi ne bi bili moj izbor", iskrena je bila pevačica.

Na stolici ima ćebence u obliku pačeta koje joj je posebno drago.

"To je pokolon od kolege, kupio mi je na pumpi jer sam se oduševila", otkrila je ona, pa pokazala i svoje magično ogledalo:

"Ovo je magično ogledalo jer imaš dva metra i 30 kilograma, ali kada se približiš, vraćaš se u realnost. Izbegavam da se gledam izdaleka da bih imala realnu sliku, ali imam i drugo, za slučaj da se zanesem i utripujem da sam prezgodna. Ogledam se samo od ramena jer imam lepo lice, a ugojila sam se. Na tri kilograma viška koje sam imala dodala sam još pet. Svi misle da je to zato što sam ostavila cigarete. Sada sam na nekoj dijeti i kriziram od nikotina, šećera i ugljenih hidrata, gladna sam."

Vanjin kutak za šminku san je mnogih devojčica, jer nema šta nema!

"Šminka je skupa igračka, mada tu ima dosta stvari koje ne koristim, a žao mi da ih bacim."

Na krevetu joj je laptop na kojem čuva sve serijale "Prijatelja", a odmah pored je mesto za figuru dve ruke koje se mole i, naravno, anđeli.

"Molite se, budite ispravni i nadajte se dobrom u životu", objašnjava pevačica simboliku.

Na frižideru joj je, pak, oko protiv uroka.

"Nisam sujeverna, ne idem da preskačem šahte, ne bežim od crne mačke", tvrdi ova Kraljevčanka, koja ima i Barbiku u liku Lepe Brene, koju je dobila na snimanju spota ove pevačice.

Tu si i brojne nagrade, ali i kovčezi za nakitom u kojima nema vereničkog prstena.

"Bilo bi lepo da se verim. Nemam kandidata, ali to nije bitno", kaže Vanja, koja je figure Ahileosa i Aleksandra Makedonskog donosila čak iz Grčke jer su joj to omiljeni junaci.

"Poneću ih sa sobom u novi stan. Dugo mi je trebalo da ga kupim. Ozbiljna je to investicija, naročito u Beogradu jer je kvadrat preskup, kao da smo na Menhetnu. Ljudi misle da pevači zarađuju silne novce, ali sve je to na neki poček, dižu se krediti."

Pevačica ima i lepu terasu, ali je ne koristi.

"Čim izađeš, udahneš kilo prašine i jako je zahtevno jer sam pored ulice, čim očistim jedan deo, drugi je prašnjav", objasnila je ona.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track