MILJANA KULIĆ DEFINITIVNO OSTAVILA ZOLU! Žao mi je što sam napadala majku i nisam slušala... definitivno smo ZAVRŠILI! Tako mi i treba kad sam NAIVNA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

MILJANA KULIĆ DEFINITIVNO OSTAVILA ZOLU! Žao mi je što sam napadala majku i nisam slušala... definitivno smo ZAVRŠILI! Tako mi i treba kad sam NAIVNA! (FOTO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su na današnji dan pre pola godine započeli turbulentnu romansu, izgleda definitivno više nisu zajedno.

Temperamentna Miksi putem društvene mreže Instagram obelodanila je da je sada stvarno kraj, posle svega što su prošli kao par.

"Na današnji dan smo počeli da se zabavljamo, na današnji dan završavamo. Pozvani smo da se vratimo zajedno u 'Zadrugu', gospodin Zola ne želi. Pušta me samu da idem i da se borim za 'nas'. Ništa mi nije priredio za punih šest meseci. Ljubav, čist interes. Muka mi je više od svega i žao mi je što sam napadala majku i nisam slušala ljude koji su mi pričali sve što sada doživljavam. Kraj! Danas smo definitivno završili, a o žrtvovanju u vezi bolje je da ne pričam. Tako mi i treba kad sam naivna budala", napisala je Miljana u Instagram pričama.

Podsetimo, par je iz rijalitija otišao u Miksin rodni Niš, pa napustivši porodičnu kuću Kulića započeo i zajednički život sa njenim sinom Željkom. Iako je do nedavno tvrdila da je sve u redu i da se odlično slažu uprkos gradskim pričama, izgleda da se ljubavna sreća u njihovom domu nije zadržala dugo.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track