Najnovije vesti

IGORA DUGO NIJE BILO NA VELIKOM PLATNU: Pred kraj života dobio je DVE velike uloge, ali je umro sa ovom NEOSTVARENOM ŽELJOM
Foto: Printscreen

Veliki gubitak

IGORA DUGO NIJE BILO NA VELIKOM PLATNU: Pred kraj života dobio je DVE velike uloge, ali je umro sa ovom NEOSTVARENOM ŽELJOM

Stars

GlumacIgor Pervić pronađen je mrtav danas u svom stanu u 8.30. Pervić se dugo borio sa teškom bolešću, a njegov život je bio pun uspona i padova. 

 

Posle borbe sa zavisnošću, dugo ga nije bilo na velikom platnu, a onda su odjednom pred kraj života počele da mu se nižu uloge kod Šotre, pa u filmu "Prokleti pas", a tu je i serija "Nemanjići".

 

Ipak Igor je imao samo jednu želju, a to je bio povratak pozorištu. Na njegove molbe pozorišta u Srbiji i reditelji ostali su gluvi:

"Pozorište, voleo bih da u njemu više igram. Inače, uloge kao takve ne priželjkujem, jer u životu kada nešto priželjkujete, obično se to ne ostvari, a treba imati i malo sreće", poručio je Igor u svom poslednjem intervju prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#rip #glumac #igralec #actor #igorpervic 🖤

Објава коју дели Nani Poljanec (@nanikunsthaus) дана

 

On je izbegavao medije jer kako je rekao treba mlađi da se pokazuju, njegovo vreme je prošlo: "Kada je čovek mlad, onda ga i javnost privlači, a kada dođe u neke godine, kaže: "Dosta je bilo, neka ih sada ovi mlađi". Volim da se pojavljujem kada ima povoda. Zovu me u raznorazne emisije, ali im samo se zahvalim", rekao nam je Igor zbog čega ga ne viđamo tako često.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#igorpervic #1992 #jugoslavija #nostalgija

@ foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана

 

Kurir.rs/espreso/foto Pritnscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...