Najnovije vesti

ABRONOŠA USRED SREDE: Nemoralna uzima novac za seks sa strancima

USRED SREDE

ABRONOŠA USRED SREDE: Nemoralna uzima novac za seks sa strancima

Stars

Drugari, svašta sam saznala na događajima u gradu, koji su uvek idealna prilika da nešto novo ulovim o našim estradnjacima. Pa da počnemo...

Prva ličnost o kojoj vam pišem ove srede jeste naša pevačica koja je uvek prva kada o drugima treba da sudi. Zvaćemo je Nemoralna, jer uživa u tome da diskutuje o tuđim postupcima, a sebe predstavlja kao veoma čednu. Kada zakazuje svirke, voli da ugovori i „druženje“ sa bogatim strancima. Nemoralna se trudi da što češće putuje van zemlje jer tamo uvek nađe način da zaradi i dodatan novac. Jednom se tako, nakon nastupa u nekoj diskoteci preko, smuvala sa bogatim biznismenom, kojeg je potom privela u hotel. Ujutru je od njega kao naknadu za nezaboravno veče koje mu je pružila dobila dosta novca, što je rado prihvatila. Tu praksu je nastavila jer joj se usladilo da bude čašćena za vrele akcije u krevetu. O tome se poverila drugarici, koja joj je savetovala da prestane, ali njoj ne pada na pamet da se odrekne novog zadovoljstva. Ta ista drugarica odala je njenu tajnu drugim prijateljicama. Jedna od njih sada ucenjuje Nemoralnu da će sve ispričati njenoj porodici ako joj ne omogući da izađe na piće sa jednim poznatim frajerom. Kako pevačica ne voli da povezuje svoje kolege sa drugaricama, uplašena je i ne zna šta da radi jer je svesna da bi je se roditelji odrekli kada bi saznali šta to skriva.

Druga priča u vezi je sa našim poznatim glumcem koji uporno pokušava da se oproba kao reditelj. Nekako mu uvek promaknu dobre prilike, pa ćemo ga zvati Baksuz. Nikada nema dovoljno para da započne neku ideju jer nije imao mnogo angažmana ranije, a novac koji zaradi uvek brzo i potroši. Počeo je da daje lovu i na devojke, koje privodi u svom stanu posle žurki, a zna često i da popije, pa računi u klubovima budu pozamašni. Sada pokušava da se pozajmi kod prijatelja, pa ih mesecima ubeđuje da mu daju veliku sumu. Naravno, niko ne želi da se upušta u rizik jer je Baksuz poznat po tome što dugove retko vraća. I kolege beže glavom bez obzira kada ga sretnu. Počeo je da ih smara i ubeđuje, a kada je video da od toga nema vajde, kontaktira i sa poznanicima sa estrade kako bi ipak nekako došao do novca. I glumac je sam svestan da je sve to previše riskantno jer ne isključuje mogućnost da mu rediteljski posao doživi debakl. Onda tek ne bi imao kako da vrati toliki novac koji potražuje od drugih.

Dragi moji, to je sve za danas. Još pikantnije teme ostavila sam za sledeću sredu, kada se ponovo čitamo. Pozdrav.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...