SANDRA AFRIKA UVEK RADI ZA 1. MAJ! Seksi udarnica sa Kurirove duplerice otkrila: Žalim što nisam bila TITOVA PIONIRKA! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Vredna

SANDRA AFRIKA UVEK RADI ZA 1. MAJ! Seksi udarnica sa Kurirove duplerice otkrila: Žalim što nisam bila TITOVA PIONIRKA! (FOTO)

Stars -

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, već godinama je jedna od najzaposlenijih pevačica na domaćoj estradi. Navikla je da nastupa tokom cele godine u diskotekama širom Srbije, regiona i Evrope, pa i za praznike kao što je 1. maj, a od fakultativnih poslova uživa u kuvanju za svoje najbliže.

foto: Vladimir Šporčić

"Uglavnom radim za praznike, pa tako i za 1. maj. Takav je naš posao. Klubovi koriste sve praznike da bi radili, i samim tim i mi pevači moramo da radimo. Ako se desi da koji dan ipak budem slobodna, to vreme provodim sa porodicom i prijateljima", kaže atraktivna pevačica, koja priznaje da joj je žao što nikada nije učestvovala u radnim akcijama.

"Nikada nisam učestvovala u radnim akcijama, ali zašto da ne. To bih zaista jako volela. Pomalo žalim što nisam bila Titova pionirka. Rođena sam 1988. godine, a kada sam krenula u školu, Titovi pioniri nisu postojali. Šteta, stariji su mi pričali da su to bila baš lepa i srećna vremena."

foto: Vladimir Šporčić

Pitali smo Sandru i da li u stanu obavlja majstorske radove, a ona nam je priznala da više voli da angažuje profesionalce.

"Ha-ha-ha... Ne radim te poslove, radije zovem majstora. Najviše što mogu da budem jeste dizajner, arhitekta."

A praktikuje li prvomajski piknik i roštiljanje?

"Puno radim, pa mi umesto piknika preostaje jedino obilazak restorana", iskrena je pevačica, koja je, iako ima savršenu liniju, gurman.

"Volim da jedem sve. Kada se desi da neki praznik ostanem u Beogradu, provodim ga sa porodicom, pa sa mamom i sestrom napravim lepu trpezu. Uživam u tome, zaista", zaključuje Afrika.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja