Najnovije vesti

SRPSKA ESTRADA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU! NOVAC OD NASTUPA ULOŽILI U SKUPE BIZNISE: Neki su se ENORMNO obogatili otvarajući poslastičarnice, dok je NJIMA bolje da ne ispuštaju mikrofon iz ruku
Foto: Damir Dervišagić

NISU SVI ROĐENI ZA BIZNIS

SRPSKA ESTRADA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU! NOVAC OD NASTUPA ULOŽILI U SKUPE BIZNISE: Neki su se ENORMNO obogatili otvarajući poslastičarnice, dok je NJIMA bolje da ne ispuštaju mikrofon iz ruku

Stars

Mnogo pevača i pevačica je zaradu od nastupa uložilo u pokretanje privatnog biznisa kako bi jednog dana mogu spokojno da odlože mikrofone. Ipak, samo je retkima pošlo za rukom da uspeju kao biznismeni.

 

Među onima koji su uspeli u biznisu su Ceca, Bregović, Joksimović i mnogi drugi, a među onima koji nisu Marija Šerifović, Slavica Ćukteraš...

Ceca Ražnatović
Folk zvezda koja je godinama najplaćenija regionalna zvezda otvorila je pre nekoliko godina sopstveni muzički studio kao i njene kolege Žejko Joksimović i Saša Kovačević, koji je od nedavno vlasnik i restorana. Muzičke produkcije pevači su otvorili prvenstveno zbog sebe da bi u vrhunskim uslovima snimali svoje pesme. Takođe, poznata je i Cecina linija parfema.

foto: Damir Dervišagić


Goran Bregović

Frontmen Bijelog dugmeta verovatno najobezbeđeniji čovek na celoj estradi u pogledu nekretnina. Većinu od njih izdaje za velike sume te ima konstantan mesečni priliv novca od nekoliko desetina hiljada evra. Kažu da Bregović ukupno ima više od 30 nekretnina u raznim državama i da nijedna njegova vila, ne vredi manje od milion evra. Brega je jednom prilikom objasnio da je iz straha od siromaštva, koje je osetio na svojoj koži, kupovao manje i već stanove i kuće.

foto: Damir Dervišagić

Haris Džinović
Haris Džinović svoj novac zarađen od nastupa u kafanama i na koncertima pre nekoliko godina uložio je osim u kupovinu nekretnina i u biznis sa suprugom Melinom.

foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena
Lepa Brena već dugi niz godina spada među najmoćnije javne ličnosti što zbog brilijantne karijere folk dive, a što zbog imovine koju stiče kao direktorka "Grand" televizije i suvlasnica "Grand" produkcije. Istovremeno, Brenin muž, slavni bivši teniser Boba Živojinović ima vinariju, dok mlađi sin Viktor drži restoran u Beogradu.

foto: Printscreen

Lena Kovačević

Omiljeni privatni biznis za pevače je ugostiteljstvo i u toj oblasti su se oprobali mnogi pozantoi pevači i pevačice. Era Ojdanić već nekoliko decenija uspešno vodi sa porodicom restoran i motel, a dogodovštine iz njegovog lokala prepričavaju se u estradnim krugovima. Kao beogradski ugostitelji poznate su i Lepa Lukić i Zorica Marković, koje često u svojim objektima zapevaju za svoju i dušu dragih gostiju. Džez pevačica Lena Kovačević ima poslastičarnicu.

foto: Damir Dervišagić

Milica Todorović
Milica Todorović je u jeku svoje karijere pre pet godina, uz prisustvo i podršku mnogo kolega, otvorila restoran brze hrane u Beogradu, ali je i pre pre prve godišnjice zbog lošeg bilansa morala da ga zatvori.

foto: Ana Paunković

Marija Šerifović
Na listu poslodavaca pre nekoliko godina upisala se i Marija Šerifović koja je sa majkom Vericom u Beogradu otvorila poslastičarnicu, ali su posle kraćeg poslovanja morale da stave katanac na nju.

foto: Sonja Spasić

Tina Ivanović
Pevačica je jedna od njih pa je 2009. godine otvorila svoju televiziju koju je posle šest meseci zatvorila, shvativši da to nije posao za nju.

foto: Printscreen


Slavica Ćukteraš
Omiljenom ženskom biznisu nisu odolele ni pevačice Goga Sekulići Slavica Ćukteraš, pa su otvorile salone lepote, koje su posle nekog vremena ipak zatvorile jer nisu poslovali onako kako su one zamislile.

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...