VODITELJKA RTS ZALJUBLJENA JE U KOLEGU! Sa njim je dobila i sina, a tek da čujete gde imaju kuću! (FOTO)
Foto: Printscreen

MALO JE ONIH KOJI SU ZNALI

VODITELJKA RTS ZALJUBLJENA JE U KOLEGU! Sa njim je dobila i sina, a tek da čujete gde imaju kuću! (FOTO)

Stars -

Milica Nedić višegodišnja je urednica i voditeljka "Dnevnika 2". Kada je pred kamerama, trudi se da bude na visini zadatka, a koliko je stroga prema sebi najpre govori činjenica da se u programu uživo nikad ne opušta.

Sa druge strane, kada se isključe kamere, ona je jedna i te kako opuštena i srećna žena. Kako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, malo ko je znao da je Milica u braku sa iskusnim novinarom i urednikom, direktorom Radio Beograda, Milanom.

U braku, par je dobio sina Nikolu.

"Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja", rekla je Novostima svojevremeno Milica.

Sa sinom Nikolom ima prijateljski odnos i nije previše stroga.

"Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red", kroz smeh za Story ispričala je ona, pa priznala da obožava njihove zajedničke šetnje, odlazak u pozorište, kao i vikende u Grockoj gde imaju porodičnu kuću.

"Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu", dodala je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja