KURIR SAZNAJE! POLICIJA PRIVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić udario devojku u kafani!
Foto: Aleksandar Jovanović, Printscreen

Ranije tukao žene

KURIR SAZNAJE! POLICIJA PRIVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić udario devojku u kafani!

Stars -

Pevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju „Zvezde Granda“, priveden je u sredu uveče, jer je navodno udario devojku.

foto: Printscreen

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

Bio pijan

- Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač udario - priča naš dobro obavešteni izvor.

foto: Printscreen

On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu. U prilog tome svedoči video u čiji posed je došla naša redakcija.

- Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene - završava naš izvor. Kako saznajemo, policija je nakon privođenja upozorila Vasića da ne napušta Novi Sad.

Tukao se u kafiću

- On bi ponovo trebalo da da izjavu. Zasad je istraga u toku i nije poznato da li će protiv njega biti podneta krivična prijava i za koje krivično delo - kaže izvor Kurira. Inače, Slobodan Vasić se pre dve godine potukao u jednom kafiću i tada je mladiću razbio glavu.

Problematičan

I RANIJE TUKAO ŽENE

Ovo nije prvi put da pevač nasrće na žene. Naime, on je 2015. godine udario i svoju bivšu verenicu Valentinu Vučićević. Tada ju je počupao za kosu, a onda i udario. Valentina mu nije ostala dužna, već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu. Ubrzo su raskinuli, a on se nakon nekoliko meseci oženio novom devojkom, s kojom je bio u braku samo mesec dana.

foto: Privatna Arhiva

Poznati nasilnici

Goran Stanić prebio suprugu, glumicu Minu Lazarević, a onda pucao kroz prozor stana

Adil Maksutović išamarao suprugu Anu Ramadanovski dva meseca nakon što je rodila sina Adrijana

Vlada Stanojević upao u stan Ane Marije Žujović i naneo joj teže povrede po licu

Luka Lazukić osuđen je zbog porodičnog nasilja nad Natašom Bekvalac

Maja Marijana prijavila je bivšeg muža Mladena Šmakića za porodično nasilje

Lj. S. - S. S

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track