Najnovije vesti

SLOBA VASIĆ MLATI DEVOJKE PA MU DRŽAVA KRIVA: Evo što je poručio na Instagramu! OPROSTI MU, BOŽE, NE ZNA ŠTA RADI!(FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OD PEVAČA UMESTO IZVINI

SLOBA VASIĆ MLATI DEVOJKE PA MU DRŽAVA KRIVA: Evo što je poručio na Instagramu! OPROSTI MU, BOŽE, NE ZNA ŠTA RADI!(FOTO)

Stars

Pevač Slobo Vasić, koji je priveden u policiju kada je u kafani nasrnuo na svoju devojku, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i, umesto da se izvini za nasilje, kriva mu država. 

 

"Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesrećan. Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikada", napisao je pevač na svom Instagram storiju. 

foto: Printscreen

Podsetimo, incident u kojem je Sloba udario svoju devojku dogodio se u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

"Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla", ispričao je izvor Kurira. 

 

foto: Aleksandar Jovanović, Printscreen

Kurir.rs/Foto Aleksandar Jovanović 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...