NEMAM PARA DA SE TIME BAVIM: Goca Tržan otvorila dušu, pa priznala kakve je greške pravila! A onda OTKRILA DA ONA OBLAČI RAŠU! HIT!
Foto: Printscreen Instagram

nije joj teško

NEMAM PARA DA SE TIME BAVIM: Goca Tržan otvorila dušu, pa priznala kakve je greške pravila! A onda OTKRILA DA ONA OBLAČI RAŠU! HIT!

Stars -

Goca Tržan otvorila je dušu pa priznala kakav odnos ima prema svom suprugu Radomiru Novakoviću, pa priznala da je ona ta koja ga neretko i oblači, jer je on pita za savete. Što se tiče mode, pevačica kaže da je ne prati dovoljno, jer nama ni para ni vremena za to.

- Nisam opčinjena modom i boli me uvo za to. Niti imam para, niti imam vremena da se time bavim. Da se posvetiš i baviš samo modom, treba ti ozbiljna lova, a ja radije trošim novac na putovanja i na stvari koje će da me oplemene, a moda u svojoj suštini nije tako nešto - navodi Goca Tržan.

Da je pravila greške, Goca je sama priznala, a najgore je bilo u periodu devedesetih, pa se sa osmehom seća tog vremena.

- Ipak sam odrasla u 90-im godinama i mislim da ne postoji ništa gore od mode u tom periodu. Toliko sam grešila u svemu što sam radila što se tiče izbora garderobe da sam čak jako ponosna kada vidim svoje slike iz tog perioda i kakve sam greške pravila - objašnjava kroz osmeh.

Raša je 15 godina mlađi od pevačice, a u skladnom su braku godinama, pa njoj nije teško i da ga "obuče".

- On naročito pita mene, ali i ja umem da pitam njega jer mi je stalo do njegovog mišljenja. U fazonu je "ženo, obuci me". Tako da je odavno naučio da mu pomažem, i to je to - kaže pevačica i otkriva u kom modnom izdanju najviše voli da vidi svog supruga. U pitanju je odelo.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track