HOĆEŠ DA I TEBI RODIM SINA?! Vesna je Marića šokirala OVIM pitanjem, a ON joj je pročitao priču KOJU JE napisao pre 20 godina, kad ju je prvi put UGLEDAO!
Foto: Damir Dervišagić

Hoćeš da i tebi rodim jednog

HOĆEŠ DA I TEBI RODIM SINA?! Vesna je Marića šokirala OVIM pitanjem, a ON joj je pročitao priču KOJU JE napisao pre 20 godina, kad ju je prvi put UGLEDAO!

Stars -

Spisateljica Vesna Radusinović otkrila je kako je tekla njena emotivna priča sa Milomirom Marićem, urednikom "Hepija", koja je bila i te kako zanimljiva.

Vesna Radusinović srela je Milomira Marića, koji je kao novinar početnik došao u Podgoricu da napravi reportažu o životu mladih. Sreli su se pred pozorištem i on ju je pozvao da izađu na sastanak. Vesna mu je dopustila da je otprati, pod uslovom da se rastanu na kilometar od kuće. Da bi se "izvukla", ukućanima je ispričala priču kako je s bakom otišla u ribolov na Skadarsko jezero, toliko živopisno da je i sama u nju poverovala.

Marić je, za uspomenu na taj susret, napisao divnu priču, koju joj je tek mnogo godina kasnije pokazao.

foto: Privatna Arhiva

Narednih godina Vesna se udala za Dževdeta Tuzlića, novinara i filmskog kritičara iz Sarajeva sa kojim je dobila sina Vedrana. Od bivšeg supruga razvela se 1997. godine, a u međuvremenu je ponovo srela Milomira Marića, ali ovaj put su oboje shvatili da su se već jednom, davno, upoznali.

"Sve te godine viđali smo se po brojnim fimskim festivalima, ali nismo "kapirali" da se znamo iz Podgorice", rekla je jednom prilikom Vesna.

Kad je dan posle proslave Vedranovog rođendana, na koju Milomir nije došao jer se otrovao hranom, donela fotografije u redakciju lista gde su tad oboje radili, Marić joj je rekao: - Vesna, imaš mnogo lepog sina.

"Hoćeš da i tebi rodim jednog?", upitala sam ga tada - kazala je ona.

Malo potom je Milomir shvatio da je Vesna ona devojka koja ga je očarala dvadesetak godina ranije. Pokazao joj je tu čuvenu priču, a Vesna je bila iznenađena i oduševljena tim gestom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track