DAVIDOVA MAJKA ZA ČUVANJE MALE MAGDALENE NIJE DOBILA NI DINARA! Oštra poruka Biljane Dragojević: Niko nije DUŽAN da čuva nečije dete!
Foto: Printscreen

TVRDI DA LJUBA PRIČA gluposti

DAVIDOVA MAJKA ZA ČUVANJE MALE MAGDALENE NIJE DOBILA NI DINARA! Oštra poruka Biljane Dragojević: Niko nije DUŽAN da čuva nečije dete!

Stars -

Biljana Dragojević, Davidova majka, na iznenađenje mnogih javno je progovorila o čuvanju Aleksandrine ćerke Magdalene, za šta nije dobijala nikakav novac. Ona je napomenula da je novac dobila samo od žena koje su ga same slale za proslavu njenog rođendana, pa istakla da Ljuba Pantović "priča gluposti".

"Ja nisam dobijala novac za Magdalenu, to što priča Ljuba su gluposti. Ja sam trebala da dobijem novac, jer niko nije dužan da čuva nečije dete, ali eto, ona je ovde bila kao princeza", rekla je ona za Premijeru, pa nastavila: "Neke žene su poslale novac da se proslavi Magdaleni rođendan u igraonici i te žene sad žele da plasiraju neku drugu priču."

Inače, ona je promenila mišljenje o Davidovoj vezi sa Anom Korać, te da ih sada podržava.

"Emocija ima, to se vidi, koliko je bilo turbulentno kad su se posvađali... Deluje mi da im je stalo, ali šta će biti dalje, kad izađu, onda ćemo videti šta", izjavila je Biljana pa dodala da nije u kontaktu sa Aninom majkom.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track