BILJANA ODLUČILA DA UNIŠTI BIVŠU SNAJKU ALEKSANDRU: Davidova majka pokazala ŠOK prepisku, a radi se o maloj Magdaleni! (FOTO)
Foto: Printscreen

SVE JE ISPLIVALO

BILJANA ODLUČILA DA UNIŠTI BIVŠU SNAJKU ALEKSANDRU: Davidova majka pokazala ŠOK prepisku, a radi se o maloj Magdaleni! (FOTO)

Stars -

Biljana Dragojević iznela je prepisku sa ženama koje su slale novac za Aleksandrinu ćerku Magdalenu, pa otkrila da Davidova bivša devojka nikada nije njoj pomagala, već suprotno.

Ona se na Instagramu zahvalila ženama koje su poslale novac da rezerviše igraonicu za Magdalenu, kao i za biciklu, a onda istakla da je ona dala pola novca i platila kacigu.

foto: Printscreen

"Mama od Megi nije ostavila nikakava sredstva za dete, a njih dve insistirale su da pomognu za Megi, pa sad pregovaraju i šalju prepiske drugoj osobi kako su poslale neku crkavicu za dete. A jedna od žena neće da pošalje prepisku kada sam joj napisala da ne želim nikakav novac od njih, ni od fanova, ta prepiska ne postoji", napisala je Biljana i dodala:

foto: Printscreen

"Sramota od Aleksandrine podrške da prebacuju što su detetu poslali slatkiše I platili igraonicu za rođendan. Ja nisam tražila, sami ste insistirali da pomognete. Nisu poslali za mene, nego za dete. Toliko o ljudskosti. Mnogo sam više ja potrošila, a nisam objavila, a dete je moje koliko i vaše. Poslaću vama dvema Magdalenin bicikl da se vozite."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track