Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! SVI DETALJI RAZVODA LAZIĆA I ANE SEVIĆ: Darko je pokazao koliko je VELIKODUŠAN! Evo šta je sve ostavio Ani i Loreni, i šta su se još DOGOVORILI! Pevač otkrio o čemu su PRIČALI prvi put posle sporazuma
Foto: Dragana Udovičić

PODELILI IMOVINU

EKSKLUZIVNO! SVI DETALJI RAZVODA LAZIĆA I ANE SEVIĆ: Darko je pokazao koliko je VELIKODUŠAN! Evo šta je sve ostavio Ani i Loreni, i šta su se još DOGOVORILI! Pevač otkrio o čemu su PRIČALI prvi put posle sporazuma

Stars

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se zakonski razveli, i to 16. maja, baš kada ih je paparaco Kurir Starsa uslikao zajedno, što smo ekskluzivno i objavili u sredu. To je i sam pevač potvrdio za naš list, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.
Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće, gde smo ih tada zatekli vidno raspoložene. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

 

foto: Sonja Spasić

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - počeo je Darko, a na naše pitanje o tome da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.
- O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata - ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova ćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živeli zajedno.
- Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pevač.

 

foto: Sonja Spasić

Da podsetimo, kada smo fotografisali tajni susret bivšeg estradnog para, odmah je moglo da se uoči da su u dobrim odnosima, a Ana je čak bila oduševljena susretom. Pevačici je verovatno pao kamen sa srca što je okončala brak, a pritom joj je pevač ostavio stan i nije se protivio da joj pripadne zvanično starateljstvo nad ćerkom. Tom prilikom nije se libila ni da zagrli Darka, sve vreme je bila nasmejana, naslanjala mu se na nogu, rame i pomno ga slušala šta priča. Lazić je bio nešto mirniji, ali nije izostao osmeh i dobro raspoloženje. Na kraju je Sevićeva pozvala konobara, ali je njen bivši platio ceh. I dobro počastio konobara. Sad nam je jasno i koji je razlog imao.

 

 

Kurir.rs/ N. Mijušković - J. Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić


Ana Sević bez komentara

 

foto: Ana Paunković

Ana Sević nije želela da govori o okončanju svog i Darkovog braka, pa je po našem pozivu samo kratko poručila da nema komentar i brže-bolje prekinula vezu.


Ugasio Instagram profil

 

foto: Printscreen/Instagram

Darko Lazić je u međuvremenu izbrisao svoj profil na Instagramu, gde je objavljivao uglavnom privatne fotografije. Na njegovom profilu mogle su da se vide slike na kojima uživa s verenicom Marinom, a zašto je pevač zatvorio profil, još uvek nije poznato.

HRONOLOGIJA
- Par je u januaru 2018. godine izdao saopštenje da se razvodi
- Iste godine predali su papire za brakorazvodnu parnicu
- Ana je ubrzo poželela da povuče papire za razvod i pokuša pomirenje, ali je Darko odbijao
- Do konačnog razvoda došlo je tek nakon što su uspeli da se dogovore o starateljstvu nad ćerkom
- Ćerka će živeti s majkom, a svaki drugi vikend provodiće sa ocem
- Pitanje imovine su rešili tako što je Lazić ostavio bivšoj supruzi stan vredan 300.000 evra

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...