Najnovije vesti

OBEZBEĐENJE NEĆE SKIDATI  OČI SA 250 GOSTIJU: Udaje se Džajina ćerka za brata Ane Ivanović, a zvanice će morati da se pridržavaju jednog PRAVILA o kojem će brujati cela Srbija!
Foto: Marina Lopičić, Profimedia

Crkveno odložili za neki drugi dan

OBEZBEĐENJE NEĆE SKIDATI OČI SA 250 GOSTIJU: Udaje se Džajina ćerka za brata Ane Ivanović, a zvanice će morati da se pridržavaju jednog PRAVILA o kojem će brujati cela Srbija!

Stars

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemesečnih priprema u subotu venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana. Naime, svadba godine, kako je mnogi unapred nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250.  Zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

 

- Dragana i Miloš su želeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni - kaže naš izvor, i dodaje:

foto: Printskrin, Nebojša Mandić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Ono što je svim zvanicama pomenuto jeste da je upotreba mobilnih telefona strogo zabranjena.

 

"Porodice Džajić i Ivanović su proslavu venčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama - završava naš izvor.


Podsetimo, iako je crkveno venčanje bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju pred Bogom u prisustvu roditelja i kumova. 

 

Šlep na venčanici dugačak četiri metra

Dragana Džajić promeniće dve venčanice na svadbi. Dok će prva biti sa potpisom slavne kreatorke Vere Vang, drugu će dizajnirati mlada. Džajićeva je odlučila da haljina bude u stilu da u njoj podseća na princezu, sa šlepom dugačkim četiri metra.

foto: Printskrin, Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...