DŽAJINA ĆERKA TRUDNA! Brat Ane Ivanović čeka bebu sa Draganom! 25. maja spremaju luks svadbu, a evo oko čega se Ivanovići i Džajići već svađaju
Foto: Printskrin, Nebojša Mandić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Srećna, sreća radost

DŽAJINA ĆERKA TRUDNA! Brat Ane Ivanović čeka bebu sa Draganom! 25. maja spremaju luks svadbu, a evo oko čega se Ivanovići i Džajići već svađaju

Stars -

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, 25. maja izgovoriće sudbonosno „da“ Milošu Ivanoviću, bratu teniserke Ane Ivanović, sa kojim očekuje prinovu.

"Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično", pričala je Dragana Ani, a potom je slušalicu dala vereniku Milošu.

foto: Marina Lopičić

"Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke", priča izvor.

"Iako još ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavetovati na večnu ljubav", kaže izvor.

foto: Profimedia, Kurir

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja