Najnovije vesti

ANA JE SAMU SEBE ODALA, A MINA ZNA SVE: Filip Mijatov se oglasio posle ŠOK ispovesti zadrugarke, evo šta mu je NAJDRAŽE!
Foto: Printscreen

DRAGO MU JE

ANA JE SAMU SEBE ODALA, A MINA ZNA SVE: Filip Mijatov se oglasio posle ŠOK ispovesti zadrugarke, evo šta mu je NAJDRAŽE!

Stars

Filip Mijatov oglasio se posle ispovesti Mine Vrbaški, koja je ispričala šta se tačno desilo dok je živela sa Anom Korać.

 

Mijatov je čestitao Mini na iskrenosti i što je priznala da on nije nikakav psihopata, kako je Koraćeva više puta navela.

 

foto: Printscreen/Instagram

"Mina sve zna! Ona se družila sa nama... Mi smo se svi, ustvari, družili jedno vreme - onda su se Mina i Ana nešto posvađale, ja sam tu prešao s Anom, smanjio sam druženje s Minom. Ona je sama sebe odala, zato što je pričala da sam psihopata, da sam ja nju jurio! Meni je drago što se konačno dokazalo da ja nisam psihopata! Baš mi je drago", rekao je Filip i dodao da samo njih dve zanju pravu priču.

 

"Samo sam želeo da se dokaže da je Ana ološ - to se dokazalo, sinoć su je svi izviždali na "Zadrugoviziji". Zbog tih kola i zbog tih batina sam joj se osvetio, sad završavam s tim. A svaka čast Mini, svaka joj čast", izjavio je on.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...