Najnovije vesti

GOSPOĐA DŽAJIĆ IVANOVIĆ OGLASILA SE PO PRVI PUT POSLE GALA SVADBE! Treba joj odmor: Progovorila i o polu bebe! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNA

GOSPOĐA DŽAJIĆ IVANOVIĆ OGLASILA SE PO PRVI PUT POSLE GALA SVADBE! Treba joj odmor: Progovorila i o polu bebe! (FOTO)

Stars

Dragana Džajić i Miloš Ivanović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u jednom prestoničkom hotelu pred 250 zvanica. Nakon svadbe godine, kako kaže, veoma joj je potreban odmor, a evo šta je bračni papir promenio u odnosu para.

 

"Osećaj je divan. Srećni smo i Miloš i ja, pa je bilo lako doživeti na takav način i slavlje povodom toga. Zadovoljstvo je bilo to osetiti i kod nama dragih ljudi", kaže Dragana.

 

"Miloš i ja smo zajedno već neko vreme i povodom naše ljubavi želeli smo da upriličimo slavlje što smo s posebnim zadovoljstvom i uradili, a brak je tradicionalno logičan sled. Inače, to nije ništa izmenilo posebno."

 

1 / 10 Foto: Printscreen

 

Lepoj trudnici nije bitno da li je beba muškog ili ženskog pola.

 

"Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo."

 

 

Par o medenom mesecu još uvek ne razmišlja.

 

"Prvo želimo da se malo odmorimo, a putovanje ćemo smisliti na nekoj destinaciji koju do sada nismo posetili. Sačekacu da prođe leto i da ga provedemo u krugu prijatelja i porodice. Svakako planiram da nastavim sa svojim poslom i novom kolekcijom koju ću predstaviti krajem godine."

 

Inače, Ana Ivanović koja je takođe u blagoslovenom stanju, i vikend nakon venčanja ostala je u Beogradu, kako bi sumirala utiske sa najmilijima. Ana je, pored mlade, bila najveselija gošća! Iako je trudnički stomak primetan i te kako je đuskala tokom svadbe, ali tek nakon što je izula štikle.

 

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...