LOLA SMILJANIĆ REŠIO DA SE ŽENI! A evo koja ga je POKUPILA: Sve što niste znali o Tamari Čupković! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

SVE JE SPREMNO

LOLA SMILJANIĆ REŠIO DA SE ŽENI! A evo koja ga je POKUPILA: Sve što niste znali o Tamari Čupković! (FOTO)

Stars -

Popularni prvotimac Partizana Milan Lola Smiljanić oduvek je važio za neukrotivog momka. Danas, 2. juna, on će izgovoriti sudbonosno "da" Tamari Čupković, sa kojom je u vezi bio više od tri godine.

Tamara je studentkinja Pravnog fakulteta.

1 / 3 Foto: Printscreen, Premijera

Na svadbi će biti oko 200 gostiju.

"Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima", kaže izvor blizak paru.

Upravo njena skromnost odmah je osvojila fudbalera, ali i to što njegova partnerka nije deo estrade, niti javnog života.

"Vezu su dugo krili od medija kako bi mogli na miru da uživaju u njoj. Lola se potpuno povukao iz javnosti, trenira i maksimalno se posvetio obavezama koje ima u klubu. Više ne izlazi kao ranije, ništa ga tog tipa ne zanima. Zato i ne možete da ga sretnete na splavovima kao ranije, već slobodno vreme najčešće provodi sa svojom partnerkom", dodaje izvor.

Kako je veza prerasla u ozbiljnu, porodice Smiljanić i Čupković dugo su se pitale kada će par stati na ludi kamen. Milan i Tamara su o tome počeli da razgovaraju još prošle godine, a odlučili su da svadbu zakažu baš za ovaj dan.

"Sve je spremno za gala venčanje koje će se održati u jednom elitnom beogradskom restoranu u Topčiderskoj šumi. Budući da je Lola kroz dugi niz godina karijere upoznao i združio se sa brojnim poznatim ličnostima, slavlju će, osim njegovih saigrača, prisustvovati svi oni sa kojima je ostao u prijateljskim odnosima. Oko 200 gostiju veseliće se uz najveće domaće i strane hitove, a goste će zabavljati bend koji je već svirao na gala svadbama. Nije isključeno ni da će se neko od poznatih pevača latiti mikrofona", dodaje izvor.

"Ništa nisu želeli da prepuste slučaju i svaki detalj je unapred isplaniran. Agencija koja se bavi dekoracijom je odlično obavila posao i mladenci su veoma zadovoljni", zaključio je izvor.

Inače, Lola se do kuće buduće žene dovezao sam, pa ispoštovao običaj kupovine mlade. Fudbalsku zvezdu nije vozi vozač.

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs/Pink/Blic/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track