Najnovije vesti

Nasmejan i vedar

TONI U POSETI KURIRU: Imam dozu nesigurnosti, ali me publika razoružava!

Stars

Toni Cetinski vredno se priprema za koncert koji će na stadionu Tašmajdan održati 22. juna, a to je povod za posetu redakciji Kurira.

Popularni hrvatski pevač jedva čeka da zapeva pred beogradskom publikom koju obožava.

foto: Ana Paunković

"Uzbuđenje raste, cela ekipa je pozitivno nabijena, žive za taj dan jer se jako dobro sećamo svakog koncerta. Publika je pravi primer publike kakvu bi poželele moje kolege. Nekako pre svakog koncerta, ipak se osećam nedovoljno spreman, to je ta neka doza nesigurnosti. To je nešto što je poželjno. Što je više uspešnih koncerata, sve je veća odgovornost da to moraš opravdati. Publika me totalno razoruža, dok ne izađeš na binu priželjuješ da sve bude kako si zacrtao. Čim krene pesma to publika ponese sama. Shvatiš da su sve tvoje brige relativne i nepotrebne, kad imaš dobru publiku sve je lakše" ispričao nam je na početku Toni, koji je dodao da često i samog sebe iznenadi.

"Obično iznenadim i samog sebe sa gostima. Vrzmaju mi se po glavi neki ljudi koje bih voleo imati kao goste. Očekujem dobru zabavu, da nas posluži dobro vreme, da bude jedna prava letnja noć", rekao je pevač.

Cetinskom će ovo leto biti radno, ima zakazane nastupe sve do Nove godine, a u planu je i jedan duet sa poznatom srpskom zvezdom čije ime još uvek ne želi da otkrije.

Na kraju posete Toni nam je rekao kakve utiske nosi iz naše redakcije. "Odlično mi je bilo. Mlada ekipa bez obzira koji deo obrađuju, svi ste lepi ljudi, nasmejani, vedri i mladi. Sigurno je i vašem vlasniku ugodno biti u ovakvom društvu", završio je pevač.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...