neverovatno

MILJENICA MAKROA MIHAJLA I DALJE TVRDI DA NIŠTA NE ZNA! A sa Koraćevom u tajnosti priča DETALJNO o svemu! Evo šta je rekla za Filipa Mijatova i Suada Sukija! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković i Ana Korać, dok su se sređivale u spavaćoj sobi, počele su, između ostalog, da razgovaraju i o Filipi Mijatovu. Iz priče, na iznenađenje mnogih, nije izostao ni Suad Suki!

Anino poznanstvo sa njima podiglo je ogromnu prašinu, kako u rijalitiju, pa tako i van njega. Zadrugarka je za rođendan od obojice dobila poklone. Priče o vezama koje je vodila sa jednim i drugim preplavile su javnost, iako ih ona uredno negira skoro svakodnevno.

Veruje se i piše po društvenim mrežama da to radi da Davidu, njenom sadašnjem dečku, ne bi bilo neprijatno.

foto: Printscreen

Iako Sanja i dalje tvrdi da ništa ne zna, sve što radi ukazuje na upravo suprotno.

"Ne znam, oni imaju sigurno 40 godina. Ja ne volim muškarce koji se preko devojke, preko neke balavice, uključuju u emisju da bi prali sebe... U 40 godina?! Kao i taj Ćofi! Ma daj, bre, mislim... ja ne poznajem ni Sukija ni Filipa, ali meni to nije normalno", prokomentarisala je Sanja tokom razgovora, pa iznova probudila sumnje.

S druge strane, Koraćeva se osvrnula i na gostovanje kod Ognjena Amidžića, gde je ona pričala kako Filipu, tako i o Sukiju.

"Pitao me za ovo, što je izjavio, da sam ja njegova tiha patnja, Sukijeva. Kao da će mi se javiti kada izađem, ja počela da se smejem", rekla je Sanji Ana.

"A onda ti je poslao 101 ružu", prokomentarisala je Sanja.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track