Najnovije vesti

NE DA SE! RADA MANOJLOVIĆ OVO I DALJE RADI! Na ulici je gledaju u čudu, ali ona ne mari: Kad ne znaš da se kontrolišeš onda TRPI I ĆUTI!
Foto: Damir Dervišagić

MALO KO JE ZNAO

NE DA SE! RADA MANOJLOVIĆ OVO I DALJE RADI! Na ulici je gledaju u čudu, ali ona ne mari: Kad ne znaš da se kontrolišeš onda TRPI I ĆUTI!

Stars

Rada Manojlović često samoj sebi "zavrne slavinu", kako bi i dalje živela kao i sav običan svet! Kako se navodi, pevačica nekad čak i sili štednju, samo kako bi ostala sa obe noge na zemlji, iako se ubraja među najuspešnije devojke i ne mora toliko da razmišlja  o tome šta će biti sutra.   

"Imam faze kad bukvalno izgubim kompas sa realnim životom i bacam pare na razne gluposti. E onda, da bih sebe kaznila i prizvala zdravom razumu, postavljam sebi ograničenja. Tada na benzinskoj pumpi sipam gorivo za hiljadu, dve... Testiram sebe, jer želim da vidim kako to izgleda kad moraš o svemu da vodiše računa", kaže Rada. 

"Ja imam pripejd račun. Uredno na kiosku uplaćujem kredit za mobilni! Kažem: 'Dobar dan, molim vas na taj broj toliko para' i gotovo! Ranije su me ljudi gledali u čudu, ali navikli su se. Pošto nekad ne znam da se kontrolišem, onda sebi napravim restrikcije i kažem: 'E, Radmila, kad ne znaš da se ponašaš, sad štedi, trpi i ćuti" zaključila je ona. 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Informer/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...