Najnovije vesti

POSLE DISKVALIFIKACIJE SLEDI I TUŽBA! Pink javno osudio pčelara: Apelujemo na nadležne da ga OSUDE!
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

POSLE DISKVALIFIKACIJE SLEDI I TUŽBA! Pink javno osudio pčelara: Apelujemo na nadležne da ga OSUDE!

Stars

Miki Đuričić ošamario je Suzanu Perović, pa je onda Nadeždu Biljić pljunuo u lice i nekoliko puta je udario štakom. Zbog agresivnog ponašanja, momentalno je "zaradio" diskvalifikaciju, a televizija "Pink" najavila je i tužbu protiv pčelara.

 

"U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija 'Zadruga', koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić. Mikiju je odmah produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu meru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan. Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude ga", navodi se u zvaničnom saopštenju.

 

Inače, Miki je u toku današnjeg dana priveden u policiju na saslušanje, izjavu je dala i Nadežda Biljić, a biće odlučeno i da li će mu biti određen pritvor.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...