TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA: Šopingom protiv vrućina! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Stars paparaco

TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA: Šopingom protiv vrućina! (FOTO)

Stars -

Velike vrućine i trudnički stomačić ne sprečavaju Tamaru Dragičević da uživa u najlepšem periodu života, novom drugom stanju, dok sa suprugom Petrom Benčinom iščekuju četvrtog člana porodice. Naime, popularni glumački par naš paparaco uslikao je prošle nedelje u jednom prestoničkom šoping-centru, gde su sa ćerkom Stašom bili u kupovini. Dok je Tamara raspoloženo jurcala i obilazila butike, njen muž išao je za njom i nosio kese, a u jednom trenutku i devojčicu, koja se umorila od šopinga.

foto: Dado Đilas

Lepa trudnica najviše se tokom kupovine fokusirala na radnje opremljene dečjom garderobom i igračkama, pa se može zaključiti da je već počela sa pripremama za dolazak sina. Ipak, Tamara i Petar nisu zapostavili ni Stašu, kojoj su kupili nekoliko lutkica, trenutno veoma popularnih među mališanima, zbog čega je devojčica na kasi skakutala od sreće.

foto: Dado Đilas

Inače, Tamari se u sedmom mesecu trudnoće uveliko nazire stomak, a da je glumica fizički aktivna i tokom iščekivanja dečaka, mogli smo da zaključimo na osnovu njenog izgleda jer se gotovo uopšte nije ugojila. Takođe, primetno je i to da joj suprug u svemu ugađa.

foto: Dado Đilas

Podsetimo, Tamara je nedavno objavila da ona i Petar čekaju drugo dete, a pre nekoliko dana otkrili su da će dobiti sina. Do prošlog meseca glumica je igrala u predstavama, a potom je odlučila da ode na trudničko bolovanje. Porođaj se očekuje sredinom leta, a par već uveliko razmišlja o imenu za sina.

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Dado Đilas

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track