VESNA ŠTEDI NA SVAKOM KORAKU: Pazarila zavese za 87.000, a cenkala se za 2.000 dinara!
Foto: Dragan Kadić

Stars priča nedelje

VESNA ŠTEDI NA SVAKOM KORAKU: Pazarila zavese za 87.000, a cenkala se za 2.000 dinara!

Stars -

Zmijančeva je u jednoj radnji na Vračaru pazarila zavese u vrednosti 87.000 dinara, ali je tražila od radnice da joj se račun malo umanji.

Vesna Zmijanac preselila se ove godine sa Voždovca u svoj omiljeni deo grada Vračar, ali je prethodno morala da renovira svoj novi dom. Osim krečenja i drugih grubih radova, morala je da kupi nov nameštaj, što je predstavljalo najveći problem. Dugo je obilazila prestoničke salone i pažljivo birala komade, a osim izgleda, Vesni je bilo bitno i to da cena bude što niža. Zmijančeva inače ne važi za galantnu osobu i nekoga ko voli da se razbacuje s novcem, što nam je potvrdio i naš izvor.

- Pre dvadesetak dana Vesna je bila u našoj radnji i veoma su joj su dopale zavese koje imamo u ponudi. Reč je o kvalitetnim ručno rađenim zavesama iz uvoza koje nisu nimalo jeftine. Dugo ih je razgledala, pa je onda rekla da joj je to skupo i napustila radnju. Ipak, vratila se nakon dva dana i rekla da će da kupi zavese i draperije ukoliko možemo da joj spustimo cenu. Saopštila sam joj da prvo moram da pitam vlasnicu, pa sam kontaktirala s njom - kaže naša sagovornica.

foto: Damir Dervišagić

Dok je radnica razgovarala s poslodavcem, pevačica je pričekala i na kraju pazarila ono što je planirala po neznatno nižoj ceni.

- Vlasnica je bila začuđena kada sam joj rekla da nam Vesna traži popust, pa mi je poručila da ne može da joj izađe u susret jer je i nabavna cena tih zavesa visoka, pa je marža sasvim minimalna. Pristala je da joj spustimo iznos za 2.000 dinara i to sam prenela Vesni. Bila je sva ozarena kada je to čula, rekla mi je: „Odlično, kupujem! Eto vidite da možemo da se dogovorimo o svemu ko ljudi.“ Račun je iznosio 87.000, umanjila sam ga za 2.000 dinara i ona je to platila i otišla - rekla je naša sagovornica.

Vesna nije odgovarala na naše pozive. U izjavi koju je nedavno dala za medije govorila je o preseljenju na Vračar, ali nije pričala o renoviranju novog doma.

- Vratila sam se da živim na Vračar, više nisam n a Voždovcu. Opet sam u svom omiljenom kraju. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - kazala je pevačica.

Kurir.rs/N. M. - I. E./Foto: Dragan Kadić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track