NIKOLA ROKVIĆ POSLAO JASNU PORUKU POSLE POBEDE DŽEJLE RAMOVIĆ U ZG: Kako vas, bre, nije sramota?? Jadno... A onda mu je Željko Samardžić džentlmenski odgovorio (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printksin/Instagram, Marina Lopičić

rat!

NIKOLA ROKVIĆ POSLAO JASNU PORUKU POSLE POBEDE DŽEJLE RAMOVIĆ U ZG: Kako vas, bre, nije sramota?? Jadno... A onda mu je Željko Samardžić džentlmenski odgovorio (FOTO)

Stars -

Nikola Rokvić izrevoltiran je glasovima na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je pobedu odnela mlada Džejla Ramović.

Naime, on se pratiocima "požalio", pa podelio kako i zašto je dao svoje glasove upravo pobednici. Međutim, nešto mu se i nije dopalo u samom sistemu žiriranja.

"Juče sam učestvovao u glasanju za novu "Zvezdu granda". Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam se izmedju Milice Čikarić i Džejle Ramović...Malu prednost sam dao Džejli... Devojka je zasluženo pobedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvezda! Senku na sve su bacile pojedine kolege... Ako meriš istim aršinima i daješ 12 poena Dzejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen... Kako vas bre nije sramota?? Jadno. Sa punim pravom vam je Jelena Karleuša lepo objasnila... Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspeha i nemojte biti kao pojedini ...", napisao je pevač na svom Instagramu, pa izavao lavinu komentara.

U ovoj objavi pronašao se i Željko Samardžić koji je po kratkom postupku odgovorio svom kolegi.

"Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu...moram odgovoriti. Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prodju bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pevači... ali Džejla je posebna što se i videlo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje", napisao je pevač.

foto: Printscreen Instasgram

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Printksin/Instagram, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja