EVO ŠTA SE KRIJE IZA MISTERIOZNE PORUKE KOJU JE TONIJU ŽENA POSLALA NAKON MOŽDANOG UDARA! Ona mu je spasla život, a to niko nije znao!
Foto: Sonja Spasić

OTVORIO DUŠU

EVO ŠTA SE KRIJE IZA MISTERIOZNE PORUKE KOJU JE TONIJU ŽENA POSLALA NAKON MOŽDANOG UDARA! Ona mu je spasla život, a to niko nije znao!

Stars -

Žena Tonija Cetinskog nedavno je doživela moždani udar u porodičnom domu u Istri. Pevač je odmah pozvao Hitnu pomoć, te je njegova draga na vreme dobila svu potrebnu medicinsku pomoć. Na taj način, on joj je ujedno i spasao život.

Nakon intervencije, ona se oglasila iz bolnice pa se na svom Instagramu i zahvalila Toniju. Tom prilikom poručila mu je da "su sada 1:1". Hrvatski pevač otkrio je šta ta poruka zapravo znači.

"To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene sve vreme, prošla je sa mnom ceo proces i na neki način mi spasla život", objasnio je Toni, i dodao kako se sada oseća:

"Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako", objasnio je muzičar.

foto: Printscreen Instagram

Toni je, inače, održao koncert na stadionu Tašmajdan i posvetio ga svojoj Dubravki. Ona, pak, nije mogla da prisustvuje, ali je sve pomno pratila iz obližnjeg hotela.

"Sada dobro", otkrio je on njeno zdravstveno stanje, pa nastavio: "Nažalost, nije mogla da prisustvuje nastupu zbog buke i rasvete, ali je na sto metara vazdušne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoren prozor slušala ceo koncert", objasnio je on.

"Za nju pevam pesmu 'Ja ne znam nikoga boljeg od tebe".

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Toni i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom su braku su od 2014. godine. Takođe, par godinama zajedno sarađuje i na pevačevim projektima.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track