Najnovije vesti

NEMANJA ĐERIĆ PROGOVORIO O OZBILJNIM PROBLEMIMA SA MINOM VRBAŠKI! Imali smo muku sa njom više od 3 meseca! ONA JE PROGONITELJ!
Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

poludeo zbog nje

NEMANJA ĐERIĆ PROGOVORIO O OZBILJNIM PROBLEMIMA SA MINOM VRBAŠKI! Imali smo muku sa njom više od 3 meseca! ONA JE PROGONITELJ!

Stars

Nemanja Đerić Đekson bio je više puta intiman sa Minom Vrbaški, a sada je priznao da je imao problema sa njom otkako je započeo vezu sa Andrijanom RAdonjić, i to je trajalo više od 3 meseca. 

 

Naime, kada je započeo vezu sa Andrijanom Radonjić, Mina nie odustajala od njega, a reper je ispričao i kako ga je trenutno najmlađa učesnica "Zadruge" progonila. 

 

"Sve najbolje stvarno mislim o Mini. Ona je jedna devojka koja je proganjala mene i Andrijanu, ako se ne sećate, poslednjih 2 ili 3 meseca "Zadruge", gde smo se nas dvoje smuvali pred kraj rijalitija. Ona nas je proganjala nekih 3-4 meseca, "ušunjavala" mi se u krevet. Tako da, nije baš da gajim neko odlično mišljenje, pošto to i dalje radi, ne sa mnom, sa drugim ljudima, i onda mi je neugodno kada baš mene pitaju, jer kao najviše se ja pominjem tamo", rekao je Nemanja. 

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...