ISTO JE TO MENI I SESTRI TATA RADIO! GOGA SEKULIĆ SVOG OCA UPOREDILA SA UROŠEM: Nakon svih priča o razvodu, EVO šta je epilog!
Foto: Pritnscreen Premijera

bez zadrške ispričala

ISTO JE TO MENI I SESTRI TATA RADIO! GOGA SEKULIĆ SVOG OCA UPOREDILA SA UROŠEM: Nakon svih priča o razvodu, EVO šta je epilog!

Stars -

Goga Sekulić već neko vreme pokušava da stane na put pričama o razvodu nje i supruga Uroša Domanovića, sa kojim je nedavno i dobila sina. Pevačica je objasnila da su njih dvoje razdvojeni zbog posla, a odna se prisetila i svog oca koji je često bio na službenim putovanjima dok su ona i sestra odrastale.

"Putujem sa bebom, Uroš će se pridružiti kada bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo. Kako ako on ima obaveze? On će doći, ali čuj 100%? Danas više ne znaš šta je 100%", našalila se pevačica na svoj račun.

"On je pročitao da sam ga ja otpratila sa Instagrama. Malo se naljutio, ali dobro… Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla I karijere. Ne. Ja kada sam bila mala, nama je tata radio po Evropi i svetu, dolazio je kad je imao odmor ili bi sestra i ja sa mamom odlazile kod njega", priznala je Goga u emisiji "Premijera" kada se prisetila svog detinjstva, a ponašanje supruga Uroša je nedvosmisleno podseća na oca, što pevačica ne smatra ni najmanjim problemom.

foto: Pritnscreen Premijera

Kurir.rs / Foto: Printscreen Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track