GOGA RODILA U 41. GODINI, A DANAS JE PEVAČICIN OTAC PRVI PUT VIDEO UNUKA: Sekulićeva konačno dovela Vasilij Andreja u Beograd! DIRLJIVO! (FOTO)
Foto: Kurir

doputovala iz ciriha

GOGA RODILA U 41. GODINI, A DANAS JE PEVAČICIN OTAC PRVI PUT VIDEO UNUKA: Sekulićeva konačno dovela Vasilij Andreja u Beograd! DIRLJIVO! (FOTO)

Stars -

Goga Sekulić sletela je na beogradski aerodrom u prepodnevnim časovima, a ono što je oduševilo njene fanove je to što je prvi put dovela svog sina u Srbiju.

Pevačica je doputovala iz Ciriha, a na aerodromu su je sačekali roditelji. Njen otac prvi put je danas video unuka, koji se rodio 11. decembra prošle godine. Suprug Uroš koji brine o njihovom sinu uvek kada je Goga na putovanjima, ovog puta je bio sprečen pripremama za utakmicu, jer kao što je poznato, pevačica nema dadilju.

foto: Kurir

Upravo to je razlog zašto je Sekulićeva ovog puta krenula na put sa sinom, a ovo je naišlo na podršku njenih pratilaca.

Goga je inače došla na nekoliko dana, a razlog su poslovne obaveze. Čim je ugledala svoju ćerku kako izlazi sa aerodroma majka Goge Sekulić potrčala je ka njoj, zagrlila je i darivala poklonom. Dala joj je zlatan nakit za sina.

foto: Kurir

Podsetimo, pevačica je i pre oko nedleju dana dolazila, ali tada je Vasilij Andreja čuvala njena sestra zajedno sa Urošem. ao srećna sam što sam dovela dete.

"Presrećna sam što sam u Beogradu sa Vasilij Andrejem. Uroš je bio sprečen da dođe, i evo, tako se uklopilo da dođemo nas dvoje i hvala Bogu, moj mezimac je super podneo let", rekla je naslejana Goga.

foto: Kurir

Kurir.rs, M. D, M. V. / Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja