Najnovije vesti

SARA RELJIĆ O LAŽNOM MORALU, HONORARU I SKUPIM KRPICAMA! Bivša zadrugarka progovorila o PROSTITUCIJI, žestoko brani Minu Vrbaški, a onda je pomenula Anu i Sanju!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

SARA RELJIĆ O LAŽNOM MORALU, HONORARU I SKUPIM KRPICAMA! Bivša zadrugarka progovorila o PROSTITUCIJI, žestoko brani Minu Vrbaški, a onda je pomenula Anu i Sanju!

Stars

Pevačica Sara Reljić podržala je Minu Vrbaški što je javno priznala da se bavila prostitucijom, jer nije, kako je rekla, prodavala lažni moral kao neke učesnice Zadruge.

foto: Printscreen

"Mislim da je ona jako mlada i da je jedna od retkih koje ne prodaju moral. Rekla je "Bavila sam se time, kajem se zbog toga", što znači da šalje deci i svim mladima poruku da to nije dobra stvar. Mislim da je lepo sa njene strane što je to priznala, nije prodavala moral kao recimo neki", objasnila je Reljićeva i dodala da je čula razne priče o starletama.

"Ja ne znam da li je ovo što su pisale novine da li je istina ili ne, ali ja nisam bila u tim novinama, ja znam čime se ja bavim. Ne znam zašto su neki izašli u novinama, a neki nisu", rekla je pevačica.

"O starletama uvek kruže te priče i bile i nebile. To nije moja stvar, kružile su priče ali sam ja i dalje bila okej sa Sanjom. Priče su tipa: "Odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije..." Nemam pojma, nisam upućena ko je njoj šta finansirao, ali sam čula: "Odakle njoj te stvari kada se ona ne bavi ni sa čim konkretnim", kaže Sara.

Kako Sara vredno radi i dobro zarađuje od honorara, pitali smo je da li od tog novca može sebi da priušti skupocene automobile i krpice kao Ana i Sanja.

"Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem svarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje. Takođe, nisam osoba koja fura besna kola i ne znam šta, nego jednostvano šta mi život da ja to uzmem. To nisu cifre koje bi pokrile tolika kola, markiranu odeću i sve to, tako da ne", iskrena je pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...