STARS PATROLA U SURČINU! Goca Božinovska ovde se baškari već 20 GODINA, ali zbog jednog bi rado SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA!
Foto: Marina Lopičić

čist luksuz

STARS PATROLA U SURČINU! Goca Božinovska ovde se baškari već 20 GODINA, ali zbog jednog bi rado SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA!

Stars -

Jedna od najluksuznijih i najvećih vila u Surčinu pripada Goci Božinovskoj. Opasana visokim zidovima, pod video-nadzorom i s velikim bazenom, ova kuća privlači pažnju prolaznika, koji tu obično zastanu i dive se eksterijeru.

foto: Marina Lopičić

Ekipa Starsa posetila je Gocin dom, u kojem ona živi više od 20 godina s naslednicima - ćerkom Zoranom i sinom Mirkom. Baš kao prava domaćica, dočekala nas je ful doterana, ali i njena kuća bila je sređena.

foto: Marina Lopičić

"Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: 'U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.' E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo", rekla nam je pevačica.

foto: Marina Lopičić

Njen naslednik Mirko vreme najviše voli da provodi pored bazena, koji je u letnjem periodu uvek pun gostiju. Ranije je i Goca često pravila zabave pored vode, a sada je to prepustila mlađima.

"Volela sam da priređujem žurke, a sada obeležim samo rođendan. Mada i sada pravim slavlje, ali kada mi vreme dozvoli. Ako je lepo vreme, pravim i zabave pokraj bazena, a vidim da sam tu naviku prenela i na svoju decu, što me raduje", sa osmehom priča Goca.

"Kuća mi je puna prijatelja i komšija s kojima se godinama družim. Mi smo kao familija, odlično se poznajemo i zaista nikada nisam imala nijednu nesuglasicu s njima. Ranije, dok sam više putovala i nastupala, imala sam sigurnost zbog komšija jer su mi pazili na kuću. Čak i kad neko zastane da pogleda vilu, oni izađu i osmotre situaciju. Ako je neki problem, odmah me zovu", kaže pevačica.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Ivan Ercegorčević/Foto: Marina Lopičić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja