Najnovije vesti

PORED MENE TI NEĆE TREBATI S*KSUALNA POMAGALA: Daru Bubamaru spopadao BOGATI Hrvat, slao joj skupocene poklone, a ovo je na kraju morala da URADI!
Foto: Printscreen/Instagram

OBOŽAVAJU JE MUŠKARCI

PORED MENE TI NEĆE TREBATI S*KSUALNA POMAGALA: Daru Bubamaru spopadao BOGATI Hrvat, slao joj skupocene poklone, a ovo je na kraju morala da URADI!

Stars

Dara Bubamara doživela je neprijatnost kada joj se jedan Hrvat udvarao i na sve moguće načine pokušavao da dođe do nje.

 

Uspešan muškarac je poslao Dari piće, koje je ona odmah vratila.

 

foto: Sonja Spasić

"Prijatelji iz Rovinja su joj rekli da je reč o veoma uspešnom muškarcu. On nije navikao da ga žena odbije, pa je počeo u hotel da joj šalje poklone - cveće, piće, nakit... Ali ona nije htela da popusti", kaže izvor i dodaje:

 

foto: Printscreen Amidži šou

"Prišao joj je dok je bila na bazenu i odmah je počeo da se hvali. Govorio joj je kako ima jahtu i ponudio da idu na krstarenje, ponavljao da ima milione na računu, da poznaje sve gazde klubova, da može da joj pomogne u poslu... Dara nije htela nikako da popusti, pa je on u besu rekao: "Pored mene ti neće biti potrebna s*ksualna pomagala", aludirajući na njen kućni snimak u kom simulira oralni s*ks. Tad je Dari pao mrak na oči, pa mu je žestoko odbrusila - dodao je izvor.

 

"Dara se uplašila jer je taj Hrvat nastavio da je proganja. Počeo je da joj šalje prostačke poruke na Instagramu, pa ga je ona blokirala na toj društvenoj mreži, pokupila stvari i vratila se u Novi Sad", zaključio je izvor.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Informer, Foto: Printscreen/Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...