SVI O LUNINOJ POBEDI, SAMO ONA O MAKROU! Pisalo se da mu je miljenica, najbolja u poslu, ZVEZDA! Sanja Stanković progovorila o AFERI ELITNA PROSTITUCIJA!
Foto: Sonja Spasić

zatečena

SVI O LUNINOJ POBEDI, SAMO ONA O MAKROU! Pisalo se da mu je miljenica, najbolja u poslu, ZVEZDA! Sanja Stanković progovorila o AFERI ELITNA PROSTITUCIJA!

Stars -

Sanja Stanković nije propustila kraj "Zadruge 2"! Ona se pojavila da superfinalistima pruži podršku, u beloj izazovnoj haljini, mameći apsolutno sve poglede. Ruku pod ruku sa voljenom Matorom, zbog koje je i ušla u rijaliti ove sezone, uživala je u čarima glamurozne proslave i navijala za Nadeždu Biljić.

foto: Sonja Spasić

Ipak, pitanja o aferi elitna prostitucija nisu je zaobišla. Naime, Sanja je u jednom trenutku postala poznata kao miljenica makroa Mihajla Maksimovića, oko koje su se mnoga bogata imena grabila. Ona je, na iznenađenje mnogih, hladokrvno progovorila o svemu.

"Nemam ja šta da komentarišem, koga šta zanima nek vidi sa mojim advokatom", izjavila je zgodna plavuša, ističući koliko je šokirana čitavom pričom.

"Moj advokat se bavi time sad upravo. Ja sam u šoku. Učinjena je velika nepravda meni", dodala je neprijatno iznenađena Sanja ističući da nema nikakve veze sa time.

Sa druge strane, što se tiče posla i karijere, ona ne planira da se još jednom oproba u rijaliti vodama, koliko u muzičkim. Kako je ispričala, "sve to joj se mnogo dopalo", te planira da se posveti pevanju.

Afera prostitucija je nije ni dotakla, kao ni navodi o Maksimoviću, za koga ipak ne može da tvrdi da ga nikada nije ni srela. Kako se navodi, Sanja je istakla da je radila na splavu, te da je gotovo sigurno da su se nekada našli u istom društvu.

"Ma, gde ga znam", prokomentarisala je kratko ona, ističući da je upoznala mnogo ljudi kroz svoj posao, ali da ne pamti mnoge.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track