POBEDNICA SLOMLJENOG SRCA KOD MARKA JE VIDELA NEŠTO ŠTO MNOGI NISU NI REGISTROVALI! Vrištala je, isplakala more suza, pa razvezala jezik kad je uzela 50.000 €! SRAMNO! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

ništa nije prećutala

POBEDNICA SLOMLJENOG SRCA KOD MARKA JE VIDELA NEŠTO ŠTO MNOGI NISU NI REGISTROVALI! Vrištala je, isplakala more suza, pa razvezala jezik kad je uzela 50.000 €! SRAMNO! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani iz "Zadruge 2" izašla je kao pobednica, a pre nego što je sa svojom porodicom otišla kući gde se, kako je istakla nekoliko puta do sada, oseća najsigurnije i gde joj niko ništa ne može, još jednom se osvrnula na svoje učešće u ovom rijaliti programu.

foto: Printscreen

Pre svega, progovorila je o svom burnom raskidu sa Markom Miljkovićem, koji se dogodio samo dan pred kraj rijalitija. Kako je istakla, nije samo jedna svađa bila znak da od njih nema ništa. Ona je to uvek na neki način znala.

"Videla sam ja to mnogo pre, ali nisam htela da priznam sebi. Nisam htela da odustajem lako. Nisam želela da ovaj put izađem bez ljubavi, kao što sam prošli put. Ali, ništa nisam izgubila, mislim da sam dobila, ovo je za mene pobeda", ispričala je Luna drhtavim glasom na ivici suza.

Kada je pobedila, Markova majka Nedeljka joj je prišla i zagrlila je.

foto: Printscreen

Marko joj je, pak, samo pružio ruku.

foto: Printscreen

"Želim ovim putem da se zahvalim svima koji su dve godine bili uz mene, i kad sam grešila i kad sam radila ispravne stvari. Hvala vam puno, da nema vas ne bi bilo ni mene, to uvek kažem... Vi ste ljubav za mene i nemam reči, mislim da sam najsrećnija devojka na svetu. Prvenstveno sam pokazala sebi koliko sam jaka, hvala ljudima koji su me doveli dovde", obratila se Luna publici sa čekom u rukama.

Ovo proglašenje pobednika joj je, inače, mnogo teže palo nego prošlo, kada je ona osvojila drugo mesto, a Kristina Kija Kockar prvo.

"Sad mi je teže, zato što sam bila sa njim... Nisam od njega očekivala (da mi čestita), on je takav bio sve vreme."

foto: Sonja Spasić

Tokom superfinalne večeri, Luna se žestoko posvađala sa Stanijom samo zato što sa Markom u tom trenutku nije ni razgovarala. Ističući da je pokazala da je jača nego pre, da je veliki borac te da je "ona prava" bila u drugoj "Zadruzi", a ne prvoj, blogerka je naglasila:

"On je kriv za sve što se desilo", pa veliku krivicu svalila na njega.

foto: Sonja Spasić

Od rijaliti veza podržava Sanjinu i Matorinu, ali je takođe i veoma svesna Anine i Davidove ljubavi.

"U Anu i Davida verujem, želim im svu sreću, videla sam koliko se vole."

"Ja uvek glasam za ljubav, ali ovo očigledno nije bila ljubav", prokomentarisala je ona svoju situaciju, kada su je pitali je l pre volela da izađe kao pobednica ili kao Markova debvojka.

foto: Sonja Spasić

Kako se šuška, dve pesme za Lunu su već spremne, ali mnogo je više navoda da blogerka planira da prestigne uspeh Anastasije Ražnatović.

"Anastasija je jedna, ja sam drugačija. Ona je bila nekada moja najbolja drugarica, moja kuma. Ja sam mnogo ponosna na nju što je uspela. Svaka njena pesma je meni... ali, daleko od toga da mogu da budem kao ona", ispričala je iskreno ona, pa pojasnila razlike između njih dve: "Na primer, ona je jako zatvorena, ne pokazuje svoje emocije i ne da nikome da je povredi, pogotovo ne muškarcima, a ja sam totalna suprotnost od nje."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track