POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA MAJE MLEKADŽIJE! Napravila je lom kada je BUKVALNO POKLOPILA MARKA LONCEM: Brata su joj ukrali, a ovo je BOLNA ISTINA o njenoj majci!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA MAJE MLEKADŽIJE! Napravila je lom kada je BUKVALNO POKLOPILA MARKA LONCEM: Brata su joj ukrali, a ovo je BOLNA ISTINA o njenoj majci!

Stars -

Uprkos prognozama, Maja Marinković iz "Zadruge 2" izašla je kao petoplasirana, a ono što će mnogi još dugo pamtiti je trenutak kada je Marka Miljkovića polila punim loncem mleka u jednoj od žučnih rasprava zadrugara.

Atraktivna brineta sebe je predstavila kao modela upuštajući se u ovu igru, ali iako se pojavljivala u pojedinim muzičkim spotovima, sve do ulaska u rijaliti nije se medijski eksponirala, pa samim tim detalji iz njene biografije nisu bili poznati.

Maja ima 23 godine i iza sebe ima tešku životnu priču. Kako se navodi, njenoj majci su ukrali najstarijeg sina kojeg je rodila, zatim je imala dva spontana pobačaja, nakon čega je rodila Maju. Bivša zadrugarka sa majkom danas nije u dobrim odnosima, dok je za oca veoma vezana i on joj je najveća podrška.

"Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - ispričala je Maja Staniji u Imaginarijumu.

Dobrojevićeva nije uspela da zadrži suze.

foto: Printscreen

Tokom trajanja "Zadruge" Maja nikada nije bila u prvom planu, te mnogima nije jasno kako je opstala do finala, a onda i osvojila peto mesto.Osim kao "mlekadžija", Maja će ostati upamćena po vezi sa Miljkovićem u koju je ona ušla jer se zaljubila, a on kasnije priznao da ju je samo iskoristio.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track