STANIJA DOBROJEVIĆ POSLE 10 MESECI ĆUTANJA KONAČNO OTKRILA! Starleta od ljubavnih problema pobegla u Zadrugu 2? ŠOK!
Foto: Printscreen

OVO JE PRAVA ISTINA

STANIJA DOBROJEVIĆ POSLE 10 MESECI ĆUTANJA KONAČNO OTKRILA! Starleta od ljubavnih problema pobegla u Zadrugu 2? ŠOK!

Stars -

Stanija Dobrojević priznala je da je sebe očekivala u top 3, ali nije ni slutila da će se boriti sa Lunom i Markom. pored sebe osim blogerke očekivala je Aleksandru Subotić.

"Ovaj (rijaliti) se razlikuje po tome što se nisam takmičila za pobedu. Ovaj se razlikuje po tome što mi je bila bitnija, negde, reputacija, kako se ja psihički osećam..." pričala je starleta o "Zadruzi 2", iz koje je izašla kao trećeplasirana, u automobilu koji je osvojila.

U studiju, nestrpljivo su je čekali majka , brat, drugarica, ali i dečko s kojim se smuvala u rijalitiju, Marko Marković. Međutim, kako je kasnije priznala, uopšte nije imala u planu da dođe ovde.

foto: Printscreen

Kao što je poznato, Stanija već neko vreme živi i radi u Americi. Posle pobede u "Farmi", rekla je ne i rijalitijima i muzičkoj karijeri, ali neočekivani preokret na ljubavnom planu poklopio se sa pozivom za "Zadrugu 2".

"Desio se preokret u emotivnom životu... Poziv za 'Zadrugu' - i eto mene u 'Zadruzi'! Pa, kad sam već ovde, ne bi me čudilo i da nastavim sa muzičkom karijerom", rekla je ona pravu istinu posle 10 meseci, i dalje ne odlazeći previše u detalje.

Ovom prilikom, starleta je na neki način i potvrdila da sve što joj sada život pruža prihvata raširenih ruku.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track