Najnovije vesti

ABRONOŠA USRED SREDE: Razuzdani ne zna šta će s vanbračnim detetom, zavodnika ščepala posesivna obožavateljka

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Razuzdani ne zna šta će s vanbračnim detetom, zavodnika ščepala posesivna obožavateljka

Stars

Drugari, mislim ja na vas i kad sam u neviđenoj gužvi, kao ovih dana. Stigla sam svašta da čujem i saznam.

Za početak, tu je jedan biznismen, pun kao brod. Ne zna koliko love ima, uživa u luksuzu, ali i švalerisanju. Zvaćemo ga Razuzdani, jer uvek je bio u centru pažnje, zavodio je mnoge poznate dame i po tome postao poznat. Pre mnogo godina se i oženio, ali ga to nije sprečilo da švrlja sa strane. Iako je sa tom suprugom dobio i decu, ne preza od toga da i dan-danas zavede pokoju cicu koja je približno istih godina kao njegove ćerke. Razuzdani se, međutim, previše zaigrao, pa ga sad čeka i prinova, i to od švalerke. Nije mu bilo svejedno kad je čuo da njegova ljubavnica čeka bebu. Zato je brže-bolje sve u vezi s porođajem pripremio na jednoj privatnoj klinici van Srbije kako se slučajno ne bi doznalo nešto o tome. Svoju tajnu nije odao čak ni bliskim prijateljima sa estrade. Biznismen je svestan da je nadrljao jer bi sutra njegova ljubavnica mogla da traži svoja prava, na primer, da prizna dete, a onda bi tek nagrabusio. Nisu problem ni pare jer ih ima napretek, ali se boji kako bi na sve to reagovali njegova deca i žena. Da sve bude još zamršenije, ljubavnica poznaje njegovu suprugu.

Druga priča je u vezi sa jednim pevačem koji se proslavio vrcavim pesmama, ali i burnim vezama sa poznatim cicama. Njega ćemo nazvati Zavodnik, jer obožava da lovi novi plen čim mu se ukaže prilika. Fetiš mu je da zavodi te devojke, a nebrojeno puta je sa nekom od njih otišao u krevet. Toliko se igrao sa zaljubljenim devojkama, pa ih je uspešno ubeđivao da mu šalju svoje golišave fotografije, snimke iz kupatila i slično, ali ga je jedna i obmanula. Snimila je njihov seksualni odnos i počela da mu preti da će ga raskrinkati javno ako je bude šutnuo. Šta će jadan, sada mora da je voda svuda sa sobom kako ne bi ispao klošar, a drugovi su već počeli da mu zameraju zbog izbora devojke. On ne može da je se otarasi, a tek sad uviđa koliko je pogrešio jer mu je slava bitna, a voleo bi da bude solo i da nastavi tamo gde je stao. Ne brine se on toliko zbog kućnog snimka jer su se mnogi tako proslavili, međutim, najviše se plaši kako će se osloboditi cice koja mu ne da da diše. Brine i da bi opsednuta devojka mogla da naudi sebi ili njemu. Ne zna kome sme da se obrati za pomoć, jer ga roditelji shvataju zdravo za gotovo, a ni od drugova nema vajde zato što se sprdaju s njegovom situacijom.

Društvo, to bi bilo sve za ovo javljanje. Već sam na terenu, spremna da nastavim dalje svoju potragu za tajnama i pikanterijama koje krije naše estradno nebo.

Cmok do sledeće srede.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...