LIDER RADIKALA SPREMA ODBRANU ZA HRVATICU: Šešelj spasava Slađu zatvora!
Foto: Kurir

obrt

LIDER RADIKALA SPREMA ODBRANU ZA HRVATICU: Šešelj spasava Slađu zatvora!

Stars -

Slađana Petrušić uložila je žalbu na presudu po kojoj je osuđena na šest meseci zatvora zbog prebijanja Jelene Golubović u rijalitiju "Parovi", a njen pravni savetnik biće Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke.

foto: Kurir

Voditeljka televizije Hepi bila je ubeđena da će u ovom sudskom procesu proći s novčanom kaznom i zato se nije previše brinula, čak nije imala ni advokata da je brani. Svoju odbranu iznela je sama, a na sudu su između nje i rediteljke pale teške reči i uvrede. Sada će pored sebe pored čelnika radikala biti i advokat.

foto: Nemanja Nikolić

Kad je sudija izrekao zatvorsku kaznu, Petrušićeva je shvatila da je vrag odneo šalu i rešila da se po svaku cenu spase robije. - Žalba je spremna, a razmišljam i da prihvatim ponudu od Šešelja da ide sa mnom na sud. Nikad nisam kažnjavana, poštovala sam sud, pristojno se ponašala, bila iskrena. Ali problem je što se nisam pokajala! Kaže drug sudija da je to jedini razlog zbog kojeg me je počastio sa šest meseci. Većini je čudna ta presuda, ali "ćeraćemo se još". Uzela sam jednog od najboljih advokata u Jugi - rekla je Slađa. Pored žalbe, spremila je i tužbu za Golubovićevu jer je na sudu pominjala njenog oca. - Za sve izgovorene reči, od toga kako je moj pokojni otac silovao mene, klao Srbe i imao logor u Hrvatskoj, vređanje na nacionalnoj osnovi, klanje viljuškom u dvorištu i udarac u glavu i svašta nešto, o čemu postoje video-zapisi, novinski natpisi, videćemo hoće li se ona pokajati i hoćemo li deliti ćeliju, koliko će ona dobiti prdekane - kaže Petrušićeva, koja smatra da ju je sudija kaznio zatvorom jer je Jelena tvrdila da i dalje ima traume zbog batina.

foto: Nemanja Nikolić

- Golubović je imala jednu od najboljih advokatica za napad, a ja sam se sama branila i dobila šest meseci zatvora jer, kako kažu, iskoristila sam maksimalno borilačke veštine i ona još uvek ima traume kao njena mama, baka, kućni ljubimac i komšija Jovan, koji je gledao "Parove" u to vreme - završila je Slađana.

Kurir.rs/ I. E./ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track