Najnovije vesti

DARKO DOBIO SINA PA ZABORAVIO NA ĆERKU?! Lorena tuguje za ocem, Sevićka   pokušava na sve načine da je ORASPOLOŽI, a evo šta za to vreme radi pevač
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNA LORENA

DARKO DOBIO SINA PA ZABORAVIO NA ĆERKU?! Lorena tuguje za ocem, Sevićka pokušava na sve načine da je ORASPOLOŽI, a evo šta za to vreme radi pevač

Stars

Pevač Darko Lazić, koji je nedavno šokirao javnost izjavom da je "ćerka lepa vest, ali sin je sin", nastavlja i dalje u svom maniru.

 

Naime, on je navodno zaboravio datum kada je njegova bivša supruga Ana Sević na svet donela njegovo prvo dete, ćerkicu Lorenu, pa joj navodno nije čestitao rođendan, a od tada je nije ni video.

 

"Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikad nije desilo. I ne samo da nije priredio proslavu, već detetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio kada je rođena, ili je imao preča posla", rekao je izvor. 

foto: Printscreen/Instagram

Ana je pokušavala Loreni da opravda situaciju, ali je ona vrlo pametna i zrela devojčica koja sve razume.


"Ona je dete koje sve oseća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, pre svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima i igračkama, ona ipak oseća da nešto nije u redu", ispričao je izvor, a Ana i Darko nisu bili dostupni za komentar.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Dragana Udovičić 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...