KO AVION

PRE SAMO GODINU BILA JE KOST I KOŽA, IMALA JE SAMO 50 KG: Nataša Bekvalac opet je SEKS BOMBA, svi na plaži se okreću za njom, a ovo svaki dan naručuje za RUČAK! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Nataša Bekvalac je u ovoj godini imala dosta stresova, ali izgleda da se sa svim nedaćama odlično izborila jer ko ju je video ove sezone na crnogorskom primorju kaže da izgleda kao avion.

Call me later☎️ #DODJIMAMI

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

- Pored toga što je vreme provodila sunčajući se, Natu je prijateljica slikala telefonom dok pozira na terasi i smejale su se pozama koje je pravila. Uživale su kao dve tinejdžerke, smejale se i ispijale kafu. Kada se pojavi u restoranu ili na plaži, za Natašom se svi okreću, muškarci, ali i žene. Jednostavno pleni harizmom uživo, baš kao i na televiziji. Ima mnogo javnih ličnosti koje dođu ovde, pa kada su bez šminke i u kupaćem kostimu ostanu neprimetne, ali ne i ona. Zato i ne čudi što i posle dva porođaja i dalje važi za seks bombu - kaže naš izvor koji je odseo u istom hotelu kao novosadska barbika.

Da vodi računa o liniji i tome šta jede, videli smo kada je naručila da joj donesu samo salatu i ceđeni sok u sobu.

- Nataša voli da se odmara, pa uglavnom pije kafu i ruča u sobi, gde može potpuno da se opusti, jer ipak, čim izađe napolje, traže joj autograme i da se fotografiše. Ona svima izlazi u susret, ali verujem da joj nije uvek do toga - kaže izvor.

Prošle godine u ovo vreme, nakon što ju je pretukao suprug Luka Lazukić, lepa Nata je imala manje od 50 kilograma, a sada je konačno vratila svoje seksi obline i reklo bi se da uživa u tome kako izgleda, svom životu, odrastanju ćerki, ali i poslovnim uspesima koje ima. Pored toga što peva najmanje tri puta nedeljno i puni klubove širom regiona. Iako je očekuje radno leto, Bekvalčeva će ugrabiti koji dan da sa naslednicama Hanom i Katjom otputuje na odmor.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track