NJIMA SE RIJALITI JOŠ NIJE ZAVRŠIO! POMIRILI SU SE PRED CELOM NACIJOM, A ONDA SVAĐALI PRED CELIM KLUBOM: Ovo je prava istina o vezi Lune i Marka i ko u njoj NAJVIŠE trpi
Foto: Printscreen

Svađali se celo veče

NJIMA SE RIJALITI JOŠ NIJE ZAVRŠIO! POMIRILI SU SE PRED CELOM NACIJOM, A ONDA SVAĐALI PRED CELIM KLUBOM: Ovo je prava istina o vezi Lune i Marka i ko u njoj NAJVIŠE trpi

Stars -

Iako je Luna Đogani, svakog puta kada se sa Markom Miljkovićem posvađa u "Zadruzi", ponavljala da "jedva čeka da izađu, kako bi na miru i bez svađa i razmirica uživali u ljubavi napolju", čini se da ljubavnom paru ne vredi ni to što se rijaliti završio.

Naime, iako su se tek pre nekoliko dana zvanično pomirili i obnovili svoju romansu, Luna i Marko su već stigli da se posvađaju. Par je pre dve noći izašao na prestonički splav, kako bi uživao u nastupu Marije Šerifović, ali su tamo svi prisutni mogli da vide da među njima nešto ne štima.

foto: Printscreen, Pink

"Čim su stigli na splav, videlo se da je Luna nervozna i da se ne smeje. Oko separea koji je Marko rezervisao bilo je puno ljudi, mahom njegovih prijatelja, a ona je odmah sela i nije ustala cele večeri", ispričao je izvor.

Luna navodno nije želela ni da odglumi da je s njima sve u redu, već kao da je namerno želela da svi vide da je nesrećna.

"Pokvarila je i Marku raspoloženje, pošto je on sve vreme morao da balansira između nje i njene namrgođene face s jedne strane i fanova koji su mu prilazili, ali i prijatelja koji su bili s njim u separeu, s druge", kaže izvor i objašnjava da je blogerkino loše raspoloženje dodatno pokvarila ljubomora, koja je evidentno i dalje prisutna kod nje.

foto: Printscreen

"Luna je gledala ispod oka sve žene koje su bile u neposrednoj Markovoj blizini, koje su tuda prolazile ili na sekund zastale da mu se jave. Mimikom i gestikulacijom mu je stavljala do znanja da joj to smeta i da to ne radi, a onda je on seo pored nje i dugo su se prepirali. Iako je muzika bila glasna, po njihovim izrazima lica bilo je jasno u kojem pravcu ide razgovor", priča izvor.

Sve se to promenilo kada je Đoganijeva ugledala bliceve foto-aparata, te je brže bolje razvukla osmeh od uva do uva i trudila da svi vide koliko je "srećna i zaljubljena". Činilo se da joj je od vlastitog osećaja bitnije ono kako je drugi ljudi vide", rekao je naš izvor s lica mesta.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track