Najnovije vesti

LUNA I MARKO NISU PAZILI TOKOM S*KSA! TRUDNA SAM, NE MOGU DA BRINEM O SEBI A NE O BEBI: Đoganijeva vrištala  na mama Anabelu i kukala na sav glas!
Foto: Printscreen

Danima se nije osećala dobro

LUNA I MARKO NISU PAZILI TOKOM S*KSA! TRUDNA SAM, NE MOGU DA BRINEM O SEBI A NE O BEBI: Đoganijeva vrištala na mama Anabelu i kukala na sav glas!

Rijaliti

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu! 

Naime, Luna je po izlasku iz "Zadruge" navodno posumnjala da je u drugom stanju jer joj je mesečnica kasnila nekoliko dana.  Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor. 

"Čim je izašla iz "Zadruge", Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se oseća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. Anabela je pomislila da će Lunini problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svet, ali se situacija nije promenila ni nedelju dana nakon završetka rijalitija", ispričao je dobro obavešten izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena ćerka u drugom stanju. 

"Dok su bili zajedno, Luna i Marko su nekoliko puta na dan imali seksualne odnose, jednom nisu koristili zaštitu. Medutim, to ih nije preterano brinulo jer su pazili da ne naprave bebu, a Luni "Zadruzi" menstruacija nijednom nije izostala. Tako je bilo sve dok nije izašla iz rijalitija, a tada je shvatila da joj kasni nekoliko dana", rekao je izvor.

foto: Kurir

"Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je ćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htela ni da razmotri tu mogućnost. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnela i mislila je da se Anabela šali sa njom, ali se situacija brzo promenila. Shvatila je da joj ciklus kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije osećala dobro, postojala je velika verovatnoća da je trudna", rekao je izvor. 

"Kada je to shvatila, prebledela je, a već u sledećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. "Trudna sam, trudna sam, šta da radim?", urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije za druge, da ne može o sebi da brine, a ne o bespomoćnoj bebi", rekao je izvor. 

Anabela je bezuspešno pokušala da smiri ćerku. 

"Govorila joj je da prestane i hladne glave o svemu, ali umesto da je posluša, Luna je nastavila da histeriše. Umesto da je smiri, Anabela je samo nervirala Lunu, koja nije prestajala plače i ponavlja: "Trudna sam, šta ti nije jasno?!". Lunin prijatelj je otišao do apoteke i kupio test za trudnoću. Tih nekoliko sekundi koliko je trebalo da sačekaju i vide da li će test pokazati jednu ili dve linije, svima je trajalo kao večnost. Kada je shvatila da se na testu pojavila samo jedna linija, Luna je konačno odahnula. I Anabeli je pao kamen sa srca. Nakon nekoliko dana, Lunino zdravstveno stanje se popravilo, a kada je otišla kod lekara, dobila je definitivnu potvrdu da nije trudna", ispričao je izvor. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Vip/Foto Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...