Najnovije vesti

GAGI ĐOGANI BRUTALNO ISKREN! Ni 100 Anabela neće razdvojiti Lunu i Marka! A onda potpuno dokusurio bivšu ženu! NA OVO ĆE Atijasova surovo odgovoriti!
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin

nIŠTA OD POMIRENJA SA aTIJASOVOM

GAGI ĐOGANI BRUTALNO ISKREN! Ni 100 Anabela neće razdvojiti Lunu i Marka! A onda potpuno dokusurio bivšu ženu! NA OVO ĆE Atijasova surovo odgovoriti!

Rijaliti

Otkako su Luna Đogani i Marko Miljković napustili "Zadrugu", spekulisalo se da li će bivši ljubavnici dati još jednu šansu svojoj vezi i to su uradili u emisiji uživo pred celom Srbijom.

 

A u kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko otkrio je Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još nije zakopao ratne sekire sa
Anabelom.

 

Kako kaže, otkako mu je ćerka priznala da i dalje gaji osećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude srećna i zbog toga je podržava pomiri sa njim.

"Otkako je Luna izašla iz Zadruge najvažnije mi je da bude dobro i da je srećna. Za što se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to meša? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvek ću podržati da moje dete bude sa čovekom koga voli, a tokom razgovora s njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili njemu, ne razumem? Za onda ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi?", priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

foto: Printscreen

 

"Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspeti da ih razdvoji ukoliko radi o pravoj ljubav i postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Deca ne da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se mešamo u život i odluke. Mi smo sami birali s kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla", priča Gagi i dodaje da bi bilo sebično da oduzimaju ljubav onih koji se vole.

 

"Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav", kaže Đogan

 

"Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povredi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se mešam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*u lažovčine koje kažu da ne postoje sukobi", poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

 

"Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vreme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako", priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, nasledila njegovu dobrotu.

foto: Sonja Spasić

"Luna je od rođenja tatino dete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvesna koliko je prelepa i popularna. Kao i mene, i nju prati srećna zvezda i uvek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljen tinejdžerima devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim srećnom i da se izborim za njenu slobodu", zaključio je Gagi. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Derivišagić/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...