ABRONOŠA USRED SREDE: Načešljani namestio batine glumcu jer mu je skinuo ženu

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Načešljani namestio batine glumcu jer mu je skinuo ženu

Stars -

Drugari moji dragi, nije lepo da hvalim samu sebe, ali danas sam i najbolje nadmašila. Usta moja, hvalite me... Ma razumećete me kad čujete već prvu priču.

Jedna pevačica u vezi je s jednim muzičkim parom. Pevačicu ćemo zvati Mila, jer ima blag i dobroćudan pogled, pa je dovoljno da trepne i ispunjene su joj sve želje. Njenog muža i kolegu zvaćemo Načešljani jer uvek fura jedan te isti fazon što se frizure tiče. Oni su godinama zajedno i važe za skladan par, ali niko ne zna da je Načešljani prošao kroz agoniju kada je Milu uhvatio s jednim glumcem, da izvinite, na gomili. Pre nekoliko godina, kada su još bili na početku svog braka, Mila je imala akcije u krevetu s glumcem koji je približno njihovih godina. I taj filmski umetnik tada je tek gradio svoj put i popularnost. Mila i on su se toliko zgotivili da je hemija među njima bila očigledna. Jednog dana spletom okolnosti Načešljani ih je uhvatio dok su se valjali po krevetu, a Mila ga je dugo ubeđivala da joj se samo omaklo. I ona je počela prema ljubavniku da gaji simpatije, ali joj je bilo važnije da sačuva brak. Načešljani nije prešao preko prevare, smislio je pakleni plan. Namestio je suparniku sačekušu, a njegovi drugovi, u to vreme opasni momci, pretukli su glumca na mrtvo ime. Jedva je izvukao živu glavu, pa je rešio da više ne akcija sa zauzetim damama. Načešljani je zapretio i Mili da će svima obelodaniti njeno neverstvo bude li još jednom saznao.

Druga ličnost o kojoj vam pišem ove srede jeste jedna pevačica koju ćemo zvati Šećerlema. Ona odiše seksepilom, lepa je kao lutka, ali nema mnogo pameti. Za njom lude muškarci, kao i ona za njima, a ne može da se usredsredi samo na jednog momka. Često joj se dešava da bude s nekoliko njih u isto vreme, pa sebi dodatno zakomplikuje stvari. Tako joj se nedavno desilo da je imala dvojicu s kojima se provodila, družila i imala seks, a da oni nisu ni znali da ovaj drugi postoji. Uspevala je nekako da izbalansira, ali su se stvari u jednom trenutku otrgle kontroli. Dok je nastupala u nekom klubu, jedan momak joj je bio pored bine kao podrška, a drugi je želeo da je iznenadi, pa se i on pojavio na istoj adresi. Kada je s jednim izašla podruku, drugog je pokušala da izbegne, ali kasno. Momci su se prvo verbalno nadmudrivali, ali je sukob eskalirao u fizički kontakt. Jedva su ih razdvojili, a svu štetu morala je da nadoknadi Šećerlema. Bilo ju je blam svega, ali je posle priznala drugaricama da takva greška nije smela da joj se dogodi. Obojica joj sada prete što ih je varala i pravila budalama, pa sa sobom vodi i obezbeđenje. Dokle će tako, ni ona sama ne zna...

Društvance, to bi bilo sve za ovu sredu, a do sledeće odoh da prikupljam nove pričice. Ljubim vas.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja