Najnovije vesti

DNO DNA, KOMPLEKSAŠ! MARKO LAŽE ODAKLE JE, A VEZA SA 9 GODINA STARIJOM STARLETOM JE SMEŠNA: Isplivale šokantne tajne života Stanijinog dečka, a oglasila se i ONA!
Foto: Printscreen

KO BI REKAO?

DNO DNA, KOMPLEKSAŠ! MARKO LAŽE ODAKLE JE, A VEZA SA 9 GODINA STARIJOM STARLETOM JE SMEŠNA: Isplivale šokantne tajne života Stanijinog dečka, a oglasila se i ONA!

Rijaliti

Marko Marković započeo je vezu sa Stanijom Dobrojević u rijalitiju, ali su sada "isplivali" detalji njegove prošlosti.

 

On je zbog svog ponašanja često bio odbačen od društva, kako tvrdi izvor, a nekada je bio povučen dečko. Marko je u srednjoj školi počeo da se hvali, posebno zbog toga što su devojke uvek bile oko njega. 

 

foto: Printscreen/Instagram

"Pošto je tokom letnjih raspusta bio sa nekoliko lepih devojaka, istripovao je da je kralj Podgorice i da su svi ispod njega. Bahatio se i prema onima koji su bili retki sa kojima je bio dobar", kaže izvor i navodi da je Marković posle srednje počeo da laže devojke i drugove o tome odakle je.

 

"O kakvom se kompleksašu radi postalo nam je jasno posle srednje škole. Često smo ga viđali po gradu sa nekim nazovi "ribama" i uvek bi gledao da privuče pažnju. Ubrzo je počeo da nosi "fejk" garderobu i da živi život koji ne postoji. Saznali smo da devojkama koje muva govori da živi u ogromnom stanu u centru Podgorice što nas je šokiralo jer je on iz malog mesta Daljam udaljenom pola sata od Pogorice. To mesto broji manje od 200 stanovnika i on se toga jako stideo. Nismo mogli da verujemo da je baš toliko dno dna da laže o tome da ima stan i o tome gde živi", kaže izvor i otkriva zbog čega je bivši zadrugar imao specifičan nadimak "zečja cava".

 

foto: Printscreen

"Marko je jedan od onih tipova koji su jaki na priči i vole da glume muškarčine kada dođe do problema. On je konkretno najviše problema imao zbog muvanja tuđih devojaka, a kada bi ga neko upozorio da će mu polomiti sve kosti ako nastavi da bude bezobrazan, govorio bi da se ne plaši i da ih jedva čeka. Momenti kada bi došlo do toga da ga neko stvarno traži po gradu bili su najsmešniji. Bežao bi ili molio da ga ne diraju i izvinjavao se hiljadu puta, obećavajući da neće da se ponovi. Zvali smo ga "zečja cava" jer je brzo kao zec bežao od problema koje bi sam sebi napravio i to jer su ga privlačile zauzete devojke", kaže izvor koji Markovićevu vezu sa Stanijom smatra dobrom šalom i dodaje da ne bi bio sa njom da nema neku korist.

 

Stanija se oglasila na svom Instagramu i progovorila o svom dečku.

 

"Sa nama je sve ok, to je to, nemam što da vam više kažem. U stvari imam svašta da vam pričam, ali ću to ostaviti za sledeći lajv", rekla je Dobrojevićeva.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...