KARLEUŠA ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, A MOLI ZA LETOVANJE: Diva htela da UŠTEKA 1.000 €, ali je totalno odlepila kada je čula šta joj je GAZDA poručio!
Foto: Printscreen/Instagram

SKANDAL

KARLEUŠA ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, A MOLI ZA LETOVANJE: Diva htela da UŠTEKA 1.000 €, ali je totalno odlepila kada je čula šta joj je GAZDA poručio!

Stars -

Jelena Karleuša navodno živi na visokoj nozi, a ustvari se trudi da na svojim putovanjima prođe što jeftnije. Tako je bilo i u Crnoj Gori.

Pevačica je imala nastup u Igalu, a želela je da odsedne u hotelu sa 5 zvezdica, ali da ga dobije besplatno. S obzirom da nije uspela u svojim namerama, bila je ogorčena, jer je mislila da će gazdi biti odlična reklama preko društvenih mreža gde Jelena ima "armiju" pratilaca.

foto: Damir Dervišagić

"Jelena je bila veoma zgrožena njihovim postupkom, ali nije htela da odustane. Ona je zvala nekoliko prijatelja iz Crne Gore da im objasni šta joj se desilo, ali ni oni joj nisu bili od pomoći. Kada je stigla s menadžerom u hotel pravila se uvređena i bila je veoma poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcionerima. Pošto je za nju uobičajeno da objavljuje fotografije sa mesta gde se nalazi, sada je bila potpuno nema. Uopšte nije fotkala luksuzni apartman u kojem je bila smeštena, prelepi bazen niti restoran. Ona je objavljivala fotke s jahte, kao i s nastupa, ali ništa što bi moglo da pokaže gde je odsela", kaže izvor i dodaje da se na izlasku poslednjeg dana desila promena.

"Poslednjeg dana, Karleuša se srela sa glavnim menadžerom hotela i ipak našla zajednički jezik. On joj je napravio popust za tri noćenja, i obećao joj je da sledeći put kada dođe moći će da boravi besplatno, a ona je odmah ispunila svoj domaći zadatak. U opisu fotografije s bazena koju je objavila na Instagramu odmah je napisala gde se nalazi i zahvalila se ljubaznom osoblju i vlasnicima najlepšeg hotela u Crnoj Gori", ispričao je izvor.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja