NADA BLAM BEZ BLAMA: Prošetala etiketu na leđima!
Foto: Marija Dejanović

RASEJANA: Glumicu paparaco uhvatio u Knjaževcu

NADA BLAM BEZ BLAMA: Prošetala etiketu na leđima!

Stars -


Ko zna, možda je i nije kupila, već ju je iznajmila za potrebe jedne emisije koju je snimala tokom festivala koji je nedavno održan, pa se nije setila da kartončić uvuče u nju

Iako je bila tip-top doterana, nije primećivala da joj na odeći visi cena, koju je skinula kad ju je konobarica opomenula

Nadežda Nada Blam prošetala je novu haljinu u Knjaževcu, ali je zaboravila da skine etiketu!

Ko zna, možda je i nije kupila, već ju je iznajmila za potrebe jedne emisije koju je snimala tokom festivala koji je nedavno održan, pa se nije setila da kartončić uvuče u nju.

Iako je bila tip-top sređena od glave do pete, sva u roze nijansama, ne znajući da joj cena visi na leđima, slavna glumica ponosno je šetala knjaževačkim ulicama. Čak je i imala i roze masku za telefon, koji je svaki čas vadila iz torbe i odgovarala na pozive.

foto: Marija Dejanović

Međutim, dok je stajala na stepenicama hotela, konobarica je prišla glumici i upozorila je da joj se vidi etiketa. Nada je odmah uvukla etiketu u haljinu, zahvalila joj i napravila se luda, kao da se ništa nije desilo.

- Ma, neka je visilo, kao da se to vidi. Mahinalno sam zaboravila da skinem cenu - prokomentarisala je sestra poznatog kompozitora i džez muzičara Miše Blama.

Ona je zatim okupila prijatelje u restoranu i počastila ih bogatim ručkom. Iako je napolju bilo oko 40 stepeni, Nadi nije smetala ful šminka koju je imala na licu. Lepeza je odradila svoje!

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto:Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track